И сега шо праиме?#Agnelli has left #Continassa . #Allegri still inside the sports center
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега шо праиме?#Agnelli has left #Continassa . #Allegri still inside the sports center
sega ke vleze vo eliten restoran so dlabok dzeparlak, pa da vidime sto ke napravi... Mu davam sansa samo 2 sezoni, povekje ne..Молкот вчера на некој начин го потврдува тоа дека конечно Глобил си оди... да се договореа да остане сигурно ќе излезеа со изјава. Вака логично и паметно што се остава да заврши сезоната, пред да се објави нов тренер. Перика ис каминг хоум , помешани чувства имам околу негово враќање.. од една страна ме враќа на деновите коа беше казнет како скокаше од вип ложата, па и покрај терен како урлаше... имавме убави моменти со него, од друга страна неговото заминување остави горчлив вкус, "неможе да јадеш со 10 евра во ресторан каде јадењето чини 100евра " .
Алегри си оди 99.99% (Гвардиола?)
FORZA JUVE
Ако им закача казна од УЕФА на Ман.Сити ,според мене има реални шансе да докде Гвардиола.Bye bye