Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Paratici likes the idea of bringing Mauricio Pochettino to the Juventus bench next season - The Argentinian will leave Tottenham at the end of the season, Even in case of a defeat in the CL final. [TMW] https://t.co/FMWnkbDNNY[DOUBLEPOST=1557452575][/DOUBLEPOST]Allegri will sign a new contract with Juventus. (GdS)[DOUBLEPOST=1557452876][/DOUBLEPOST]#Allegri has just left the training center. Smile printed on his face, he passed in front of Continassa without stopping. @ilbianconerocom

Последно уредено:
Fabio Paratici i sportskiot direktor na Man. City Txiki Begiristain.

Kuva se nesto??????

Attachments

• FB_IMG_1557520630111.jpg
    FB_IMG_1557520630111.jpg
    40,5 KB · Прегледи: 33
Fabio Paratici i sportskiot direktor na Man. City Txiki Begiristain.

Kuva se nesto??????
Нема шанси да дојди Гвардиола никаква. Договор до 2021 или 2022 има, 19м плата нема шанса ништо не се кува.

Жардим, Покетино, Гасперини, Инзаги се опциите. Конте е уште замерен со Ањели.

Иначе цела сезона тимот скаран со Алегри изгледа...

At least 10 Juve players are not even talking to Allegri. - Momblano

Нема шанси да дојди Гвардиола никаква. Договор до 2021 или 2022 има, 19м плата нема шанса ништо не се кува.

Жардим, Покетино, Гасперини, Инзаги се опциите. Конте е уште замерен со Ањели.

Иначе цела сезона тимот скаран со Алегри изгледа...

Немора да значи дека ќе дојде Гвардиола туку може да ни земат играч или ние да земеме од нив

Ова е една од причините зошто го сакам надвор од тимот Алегри... нека си оди со време додека не се десило нешто поголемо.

Со Конте не гледам светла иднина можеби ке ги мотивира повеќе играчите и атмосферата ке биде многу подобра отколку со Алегри но типот е катастрофа со стратегија на игра, колку само атмосферата во клубот ке ни помогне за да освоиме ЛШ, не знам ретко пали тоа.

Алегри имал престава за нов Јуве уште после мечот со Манчестер. 6 месеци бил мислен новиот Јуве. Кансело одби да речи ека е на продажба. Ќе иамле состанок со Недвед ѝ Паратичи оваа недела ѝ се е во најдобар ред. Ќе се конструира нов Јуве, нов проект. Ќе се пијачка среден ред, одбрана а изгледа ѝ напад. Приоритет е среден ред таму бара Алегри звучни имиња.

Алегри имал престава за нов Јуве уште после мечот со Манчестер. 6 месеци бил мислен новиот Јуве. Кансело одби да речи ека е на продажба. Ќе иамле состанок со Недвед ѝ Паратичи оваа недела ѝ се е во најдобар ред. Ќе се конструира нов Јуве, нов проект. Ќе се пијачка среден ред, одбрана а изгледа ѝ напад. Приоритет е среден ред таму бара Алегри звучни имиња.
:pos:

Уште првата полусезона почнал да мисли за наредната година, пошо превреме знаел дека оваа ништо нема да направат у ЛШ:D или од премногу мислење за следната година неможеше да се сконцентрира за двомечот со Ајакс:ROFLMAO:

Какви само глупости нема да прочиташ:icon_mrgr:

Уште првата полусезона почнал да мисли за наредната година, пошо превреме знаел дека оваа ништо нема да направат у ЛШ:D или од премногу мислење за следната година неможеше да се сконцентрира за двомечот со Ајакс:ROFLMAO:

Демек на мечот со Манчестер увидел дека не штимат мн работи далеку од алиби дека е за Ајакс. Тогаш почнале плановите за реконструкција. Тогаш излегоа баш шпекулациите за Дибала и Коста.

Дека почна да мисли истата грешка со повлекувањето како со јунајтед ја напрај и со атлетико и со ајакс.

The message is cool (if you are next each others in the end you get stripes) ⚫️⚪️

60165572_2288462567908332_515090419877412864_n.jpg

Мене не ми се свиѓа воопшто дресов за следната сезона и не знам дали имал Јуве воопшто погрд дрес од ова до сеа во историја,али ако е само за една сезона океј,ќе се истрпат некако.Јебига се е сеа маркетинг,пари, општо кај сите екипи.Се менуваат традиционални дресови,грбови со цел да се биде во тек со некои нови трендови.

60226369_2288813884539867_496802380411568128_n.jpg

The message is cool (if you are next each others in the end you get stripes) [emoji835]️[emoji836]️

60165572_2288462567908332_515090419877412864_n.jpg

Мене не ми се свиѓа воопшто дресов за следната сезона и не знам дали имал Јуве воопшто погрд дрес од ова до сеа во историја,али ако е само за една сезона океј,ќе се истрпат некако.Јебига се е сеа маркетинг,пари, општо кај сите екипи.Се менуваат традиционални дресови,грбови со цел да се биде во тек со некои нови трендови.

60226369_2288813884539867_496802380411568128_n.jpg
Според истражувањето во Азија и Америка поќе го сакале овај дрес и го ставиле за оваа сезона.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom