Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наводно блокирана е продажбата ама може да си оди ако дадат 10м за него .. А уште 1 год има договор не е лоша зделка ама кој би го заменил?Добро де и овој терористов, толку не може уште 5 месеци да се стрпи да заврши барем сезонава? Земал ко мало дете кмее кмее ко Барса и Сити да го бараат, а следен клуб дефинитивно ќе му биде од рангот на Евертон, Лајпциг или Милан.
Уште еднаш ќе пишам, со пензионирањето на Барѕаљи, и заминувањето на Спинацола и Абу Бакр-Ал Багдади мора Паратичи да ги засука ракавите и да ја изгради убаво дефанзивната линија.
Келини ќе има 35 години
Бонучи игра со тумор на мозокот
Ругани ќе го биде
Мора да загризиме по Де Лигт, не ме интересира колку ќе кошта... ако можеа да фрлат 100 милиони на 33 годишен играч, и да му дадат 30 милиони плата, ондак може да го обезбедат детево кој има преголем потенцијал пред себе. Можда не сте го гледале, али моја желба е Доерти од Вулверхемтон... страшно беГче, редовно дава голови за тимот, па би можеле да го земеме поефтино
Па да ти кажам ако Арсенал го бара за во замена да дојде Ремзи у моментов, ја со 2 раце потпишувам.. Ем Ругани така поголема шанса ќе добие ем средниот ред коска ќе ни биде за вториов дел од сезоната.. Што кур ќе чувам незаинтересиран играч и што сака да си иде..Juve block Benatia exit
Juventus reportedly met Medhi Benatia’s agent today and told him to forget about a January departure to Marseille, Arsenal or anywhere else.
The defender has been increasingly frustrated at the lack of playing time and is expected to leave at the end of the season anyway.
According to Calciomercato.com, Benatia and his agent met with Juventus directors this afternoon.
He asked to be sold, but the club reiterated its position that with Andrea Barzagli out for several months through injury, they could not afford to let the 31-year-old go.
There had been interest from the likes of Olympique Marseille and Arsenal, as the Gunners wanted him in part-exchange for letting Aaron Ramsey go six months early.
Benatia has only made six competitive appearances for Juve this season.
Покажва заби Паратичи![]()
Затоа што тој ни е единствената квалитетна замена моментално.. Една повреда на некој со оглед дека Барзаљи е веќе 37 и повреден поќе него на клупа таман е. Плус мене Ругани не ми е ништо посебно.Па да ти кажам ако Арсенал го бара за во замена да дојде Ремзи у моментов, ја со 2 раце потпишувам.. Ем Ругани така поголема шанса ќе добие ем средниот ред коска ќе ни биде за вториов дел од сезоната.. Што кур ќе чувам незаинтересиран играч и што сака да си иде..
Уште 2-3 пати да пишеш и сигурно ќе го дадатНека го даат сеа бенатија за ремзи