Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.560
- Поени од реакции
- 26.685
Има ли некој од вас одено минатата сезона преку некоја агенција на Олимпијакос - Јувентус или преку фан клубот организирано само има некој одено?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imase organizacija preku makedonskiot fan klub.Има ли некој од вас одено минатата сезона преку некоја агенција на Олимпијакос - Јувентус или преку фан клубот организирано само има некој одено?
Има .. што те занима?Има ли некој од вас одено минатата сезона преку некоја агенција на Олимпијакос - Јувентус или преку фан клубот организирано само има некој одено?
fixed[DOUBLEPOST=1535696915][/DOUBLEPOST]p.s. пуштете го распоредот за ЛШ да го видимеОчекувам Погба да се покае за некои одлуки во животот, ако до сега не се покајал. Шала на страна неќам годинава со просечни екипи ко Манчестер Јунајтед, а поготово Јанг Бојс да ремизираме, да се мачиме до 80та. Преку к.. ми е. Време е за доминација.
Очекувам Погба да се покае за некои одлуки во животот, ако до сега не се покајал. Шала на страна неќам годинава со просечни екипи ко Валенсија, а поготово Јанг Бојс да ремизираме, да се мачиме до 80та. Преку к.. ми е. Време е за доминација.
Има .. што те занима?
Imat i agencii samo se razlicni sekoja godina, ke izlezat i ovaa godina, prati na FB.Мислев доколку има некој одено преку некоја агенција да ми кажете која.