Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој од вас одено минатата сезона преку некоја агенција на Олимпијакос - Јувентус или преку фан клубот организирано само има некој одено?

Има ли некој од вас одено минатата сезона преку некоја агенција на Олимпијакос - Јувентус или преку фан клубот организирано само има некој одено?
Imase organizacija preku makedonskiot fan klub.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Има .. што те занима?

Очекувам Погба да се покае за некои одлуки во животот, ако до сега не се покајал :P. Шала на страна неќам годинава со просечни екипи ко Манчестер Јунајтед, а поготово Јанг Бојс да ремизираме, да се мачиме до 80та. Преку к.. ми е. Време е за доминација.
fixed[DOUBLEPOST=1535696915][/DOUBLEPOST]p.s. пуштете го распоредот за ЛШ да го видиме

Очекувам Погба да се покае за некои одлуки во животот, ако до сега не се покајал :P. Шала на страна неќам годинава со просечни екипи ко Валенсија, а поготово Јанг Бојс да ремизираме, да се мачиме до 80та. Преку к.. ми е. Време е за доминација.

Навистина страшно ќе се покае што го напушти Јувентус за Јунајтед и воедно да зема 4 пати поголема плата,и поголема слава,маркетинг,реклами...невидено назадување

...и во Кина може да го има истово што го наброја, дури и повеќе. Мислев за слава, можност секоја година да се бориш и освојуваш лични и клубски трофеи. Јунајтед после Ферги не е клуб што може да му го понуди тоа, а прашање е дали и во блиска иднина ќе може.

@Uli Hoeneß лошо сум го разбрал прашањето .. преку фан клубот само. Агенција да организирала не сум слушнал. А и зошто би ти била незнам, превоз и смештај за Атина не можеш да си организираш ? Само до карта за утакмицата да обезбедиш ти треба.. шта ти курац агенција да те одере...

Мислев доколку има некој одено преку некоја агенција да ми кажете која.
Imat i agencii samo se razlicni sekoja godina, ke izlezat i ovaa godina, prati na FB.

Ako sakas da gledas preku fan klub prioritet za karta imaat tie so clenska.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Таман на стартот имаме гостување со задолжителна победа. Ќе биде тешко на Местаља, исто како против Севилја што беше на два пати претходните неколку години во Шпанија, ама квалитетот е на наша страна и мора да се искористи. Потоа секако шамари на Јанг Бојс и двобојот со англичаните.

Инаку немојте да мислите дека против Јунајтед ќе биде прелесно. Знам дека се катастрофа, има шеги ова она колку голови ќе им даде Роналдо, ама сепак ќе играме дури за два месеци, а во тој период многу работи може да се променат. Згора на тоа Мурињо не мрази од дното на душата, па колку и да не му оди периодов сепак свесни сте колку многу ќе сака резултат против Јувентус.

И јас мислам дека со Јунајтед ќе е тешка и тоа салам утакмицата, ние бункер тие бункер :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom