Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што е до мене нека ги пратат у спротивен правец Иско и Асенсио плус некоја скромна доплата од 20 милиона и нека го носат уште вечер.:D

Што е до мене нека ги пратат у спротивен правец Иско и Асенсио плус некоја скромна доплата од 20 милиона и нека го носат уште вечер.:D
Абе цел тим треба да ви го пратат и доплата од 20 мил.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

ovoj preoden rok mnogu tesko

Читав денеска и јас , Напаѓачот на Јувентус, Паоло Дибала ќе ја продолжи кариерата во Реал, објави „Калчомеркато“. според изворот, шпанскиот клуб ќе плати 180 милиони евра за 24-годишниот Аргентинец. Годишната Платата на напаѓачот ќе биде 16 милиони евра. !! Лично не верувам дека овој преоден рок, со оглед на тоа што утре завршува.... можеби кој знае, ако биде така , голема штета за нас Јувенташите

Еден од Јунајтед или Ливерпул да ни се падне, ашколсуН ќе речам :X3:

Баш ме интересира како ќе се покажат Манчестер.

Очекувам Погба да се покае за некои одлуки во животот, ако до сега не се покајал :P. Шала на страна неќам годинава со просечни екипи ко Валенсија, а поготово Јанг Бојс да ремизираме, да се мачиме до 80та. Преку к.. ми е. Време е за доминација.

...............Роналдо.............
.Коста.....Дибала....Бер/Ква

Со овој напад да им излеземе на Смолинг, Џонс, Дармијан и Јанг... :icon_mrgr:

...............Роналдо.............
.Коста.....Дибала....Бер/Ква

Со овој напад да им излеземе на Смолинг, Џонс, Дармијан и Јанг... :icon_mrgr:
Овој пост ти е како мало дете кога ќе се напале, демек вие со јак напад ќе го начекате Манчестер со слаба одбрана:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom