Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само што беше солиден во Рома, туку мислам дека и беше прогласен за голман на сезоната во неговата последна сезона таму.Подобрен е од времето во Арсенал, во Рома беше солиден и лани за нас избрани сосема ОК без големи киксови. Не е топ класа но е стабилен голман.
Бонинаторот. Италијанскиот Шериф.Бонучи е во топ 3 најдобри дефанзивци во сФетот, не прави тој грешки... туку тимот за кој игра многу греши.
No.Роналдо би играл против Реал на пријателската после?
Прашај го Албанесо .... инаку Макс потврди дека сме завршиле со трансфери за летово.Kaj e toa uste edno extra zasiluvanje? Ne ispolazavte be..
Какво екстра засилување бе, што сакаш повеќе од меркатово на Јуве? Роналдо, Бонучи, комплетиран тим за борба на сите полиња. Башка се ослободија од свињата Игуаин, Роналдо ќе игра 9ка кога нема да игра Манџо и тоа е тоа.Kaj e toa uste edno extra zasiluvanje? Ne ispolazavte be..
Какво екстра засилување бе, што сакаш повеќе од меркатово на Јуве? Роналдо, Бонучи, комплетиран тим за борба на сите полиња. Башка се ослободија од свињата Игуаин, Роналдо ќе игра 9ка кога нема да игра Манџо и тоа е тоа.
Знам знам, ама му ги набројав само побитните трансфери, односно трансферите на јаките играчи. Реално Јуве има предобро меркато до сега, скоцкани се на секоја позиција.Роналдо, Емре Ч(Џ)ан, Спинаѕола, Кансело, Бонучи.
Pa ne bi bilo loso iste 1 top zasiluvanje rdcimo PogbaЗнам знам, ама му ги набројав само побитните трансфери, односно трансферите на јаките играчи. Реално Јуве има предобро меркато до сега, скоцкани се на секоја позиција.
I uste de bruyne I ke se borite za skudetoPa ne bi bilo loso iste 1 top zasiluvanje rdcimo Pogba![]()