Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го земел стариот број 19, кој моментално го носи Перин. Јас да бев на местото на Бонучи би го барал бројот 7... кад је бал, нек је маскембал.

ЛБ7
КР19

Ќе го земел стариот број 19, кој моментално го носи Перин. Јас да бев на местото на Бонучи би го барал бројот 7... кад је бал, нек је маскембал.

ЛБ7
КР19
Мене чудно мие оти не проба LB1

Вака на прв, а богами и на втор поглед не изгледа лошо...

20180802_215020.png

Многу quiet е темава после потпишувањето на ''најакиот штопер на сите времиња'' :D. Со кое лице само тој човек ќе истрча на Јувентус Арената. Катастрофа сме и ние и миланезиве, они па дури капитен го направија :tapp:. До крај на трансфер периодов очекувам уште еден везњак и просечен лев бек, не верувам да се ослониме само на Сандро и Спинацола (којзнае во каква форма ќе е после повредата). Незнам само зашо не го зедоа Дињ, гледам потпишал за Евертон, сосема солидна замена ќе беше. Сега ќе чекаме lineups, доколку игра овов терминаторот, боринаторот или како веч одиме на scrambled channel, кога ќе го извадат одиме на HD :D

Кој ќе ви биде прв голман. Алегри има ли донесено одлука или уште не?

Счезни ќе биди, Алегри слабо му верува на новите играчи па постепено ги внесува во екипата. Моментално Счезни е подобар но јас би го играл Перин бидејќи може да стани топ класа голман.

Счезни ќе биди, Алегри слабо му верува на новите играчи па постепено ги внесува во екипата. Моментално Счезни е подобар но јас би го играл Перин бидејќи може да стани топ класа голман.

Шчезни не е појак нити од Фабиански. Јас се чудев зошто и за полската репрезентација е прв голман. Имаше и киксеви на СП, па сега дури на Јуве прв голман ќе бил.

Шчезни не е појак нити од Фабиански. Јас се чудев зошто и за полската репрезентација е прв голман. Имаше и киксеви на СП, па сега дури на Јуве прв голман ќе бил.
Подобрен е од времето во Арсенал, во Рома беше солиден и лани за нас избрани сосема ОК без големи киксови. Не е топ класа но е стабилен голман.

Не се знае, не е веќе на голот величина од човек како Џиџи па да игра прва постава. Шчезни според сите најави би требало да биде прв голман, али Перин одлично си ги одбработува минутите на пријателскиве натпревари, без грешка.
Според мене сезонава Шчесни ќе ги брани 60% од натпреварите, а Перин останатите 40%.

Според Скај, Фиорентина понудиле 2 милиони за позајмица на Пјаца, со можност на крај да го откупат за 20... блиску биле до договор, а ситуацијата ја следеле и Евертон.

Општо си прашувам пошо ме чуди со Шчезни поозбилно да одат како прв голман, али со тек на време може ќе се сменат работите.

Не е толку страшно да е Шчезни голман колку пучењето на Бонучи во 1 на 1 ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom