Марсело и Годин , а ги даваме Ругани Калдара и Бенатиа... Одбрана просек 198 години.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Марсело и Годин , а ги даваме Ругани Калдара и Бенатиа... Одбрана просек 198 години.

Evo pa Arsenal so mladi igraci sto kupivase pred 10 godini sega rasturaat.Им се брза да земат ЛШ, барем додека Роналдо е овде и попатно ќе ја направат истата грешка како Интер кои иако освоија ЛШ по 45 години чекање, тимот им беше се над 30 години, освен Снајдер и Пандев. И потоа им се деси потоп.
За тоа натпреварување треба многу среќа а вооедно треба сите коцки да ти се поклопат. Види на краток план Годин и Марсело се одлични засилувања, али на подолг не се... самоубиство од прв степен е да ги дадеш Ругани и Калдара во пакет, јас незнам што им стана последнава недела на Марота и Паратичи, дали сонцево ги удрило во глава, доживеале мозочен удар, или пак добиле некој чуден фетиш да носат постари играчи.
![]()
Evo pa Arsenal so mladi igraci sto kupivase pred 10 godini sega rasturaat.
Nie da osvoime a mladi ima milion.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Vidovme kolku moze da se osvoi LS so mladi igraci.Тие имаа премногу млад тим, каде што само 2-3 играчи беа над 30 години, и тоа што го зема Арсенал како пример е лош....пример
Ало еве хипотетички ги земеме Годин и Марсело, а притоа ги продадеме Калдара и Ругани, ние фактички наликуваме на Милан кога беа геријатрија период од 2006 до 2009, и Интер 2010. Тие беа квалитетни тимови што попатно освоија ЛШ, али видовме како им се одрази тоа на подолг рок. Неможеа да ја поднесат смената на генерации и пропаднаа, и уште трпат последици од таквото купување на играчи.
Ако ова се случи јебем ти се што направиле од 2011 па навака. Ова ни Интер не би го дозволил
Abe realno i boni i kaldara vredat 30... oni si se precenile deka 40 ali ako me prasate realnata vrednost im e ista okolu 30 milki.. zatoa sto edniov e nedokazan i za mene ne vredi 40 miliona jezda e mlad i nadezen.. i giovinco bese mlad nadezen i uste mn drugi bea takvi pa propadnaa.. druga stvar boni isto ne vredi 40 radi sto imase tinja sezona i vekje go gazat godinite... taka da tuka se so cenite.. e sea za iguain e glupo toa pozajmica pa buturi leco desno.. daj go za 60ce i svirkaj si
?Опцијата ќе биде задолжителна