Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се споменува дека вечерва стигнала официјално 45 мил. понуда за Калдара од Челзи.

Марсело и Годин , а ги даваме Ругани Калдара и Бенатиа... Одбрана просек 198 години.

Им се брза да земат ЛШ, барем додека Роналдо е овде и попатно ќе ја направат истата грешка како Интер кои иако освоија ЛШ по 45 години чекање, тимот им беше се над 30 години, освен Снајдер и Пандев. И потоа им се деси потоп.

За тоа натпреварување треба многу среќа а вооедно треба сите коцки да ти се поклопат. Види на краток план Годин и Марсело се одлични засилувања, али на подолг не се... самоубиство од прв степен е да ги дадеш Ругани и Калдара во пакет, јас незнам што им стана последнава недела на Марота и Паратичи, дали сонцево ги удрило во глава, доживеале мозочен удар, или пак добиле некој чуден фетиш да носат постари играчи.

:toe:

Им се брза да земат ЛШ, барем додека Роналдо е овде и попатно ќе ја направат истата грешка како Интер кои иако освоија ЛШ по 45 години чекање, тимот им беше се над 30 години, освен Снајдер и Пандев. И потоа им се деси потоп.

За тоа натпреварување треба многу среќа а вооедно треба сите коцки да ти се поклопат. Види на краток план Годин и Марсело се одлични засилувања, али на подолг не се... самоубиство од прв степен е да ги дадеш Ругани и Калдара во пакет, јас незнам што им стана последнава недела на Марота и Паратичи, дали сонцево ги удрило во глава, доживеале мозочен удар, или пак добиле некој чуден фетиш да носат постари играчи.

:toe:
Evo pa Arsenal so mladi igraci sto kupivase pred 10 godini sega rasturaat.

Nie da osvoime a mladi ima milion.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Evo pa Arsenal so mladi igraci sto kupivase pred 10 godini sega rasturaat.

Nie da osvoime a mladi ima milion.

Тие имаа премногу млад тим, каде што само 2-3 играчи беа над 30 години, и тоа што го зема Арсенал како пример е лош....пример :toe:

Ало еве хипотетички ги земеме Годин и Марсело, а притоа ги продадеме Калдара и Ругани, ние фактички наликуваме на Милан кога беа геријатрија период од 2006 до 2009, и Интер 2010. Тие беа квалитетни тимови што попатно освоија ЛШ, али видовме како им се одрази тоа на подолг рок. Неможеа да ја поднесат смената на генерации и пропаднаа, и уште трпат последици од таквото купување на играчи.

Јас се мислам ваквата трансфер политика ке и наштети на тимот за 3-5 години. Тогаш ке пцуеме за Роналдо и за други можеби што ке бидат донесени, да не се трансформираме на клуб каде потрошени матријали сакат да освојат ЛШ со друга екипа

Тие имаа премногу млад тим, каде што само 2-3 играчи беа над 30 години, и тоа што го зема Арсенал како пример е лош....пример :toe:

Ало еве хипотетички ги земеме Годин и Марсело, а притоа ги продадеме Калдара и Ругани, ние фактички наликуваме на Милан кога беа геријатрија период од 2006 до 2009, и Интер 2010. Тие беа квалитетни тимови што попатно освоија ЛШ, али видовме како им се одрази тоа на подолг рок. Неможеа да ја поднесат смената на генерации и пропаднаа, и уште трпат последици од таквото купување на играчи.
Vidovme kolku moze da se osvoi LS so mladi igraci.
Najblisku bevme so tim sostaven od Bufon, barza kelini liht evra, pirlo, tevez.
7 igraci nad 30 godini, pa ne propadnavme.

Chelsea made an offer to Juventus in order to get Higuaín and Rugani: 55M + Morata.

Juventus are ready to offer €7m to sign Braga winger Francisco Trincao (18), according to Sky.

#Chelsea #Juventus after the weekend, the positions are still on #Rugani and #Higuain, against #Morata and an economic consideration. Juve seems to be stationary on closing these deals. And only after this, at UK closing market Juve will think also abt possible moves with #Milan [Pedulla]

20180730_224153.png

C1mGBSvWEAANu9k.jpg

Abe realno i boni i kaldara vredat 30... oni si se precenile deka 40 ali ako me prasate realnata vrednost im e ista okolu 30 milki.. zatoa sto edniov e nedokazan i za mene ne vredi 40 miliona jezda e mlad i nadezen.. i giovinco bese mlad nadezen i uste mn drugi bea takvi pa propadnaa.. druga stvar boni isto ne vredi 40 radi sto imase tinja sezona i vekje go gazat godinite... taka da tuka se so cenite.. e sea za iguain e glupo toa pozajmica pa buturi leco desno.. daj go za 60ce i svirkaj si

Abe realno i boni i kaldara vredat 30... oni si se precenile deka 40 ali ako me prasate realnata vrednost im e ista okolu 30 milki.. zatoa sto edniov e nedokazan i za mene ne vredi 40 miliona jezda e mlad i nadezen.. i giovinco bese mlad nadezen i uste mn drugi bea takvi pa propadnaa.. druga stvar boni isto ne vredi 40 radi sto imase tinja sezona i vekje go gazat godinite... taka da tuka se so cenite.. e sea za iguain e glupo toa pozajmica pa buturi leco desno.. daj go za 60ce i svirkaj si

Цената за Дебелиот е таа 55-56 милиони, јуве ќе ги добие само тие 36 догодина. Милан ќе ги спаси од неговата плата, овие ќе им завршат работа да го заобиколат ФФПто летово.

Опцијата ќе биде задолжителна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom