Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Kako be 4 god.. pa za 4 god ke ima 38.. kaj ke bide vakov na 38 god..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja odma bi im kazal, nosi mi i ti prihodi markentiski i tebe bi ti dal tolkuРоналдо било кој клуб може маркериншки да го крене и да му донесе успех, ама кога имаш еден играч со 4 пати повисока плата од моментално најплатениот може и да се појави незадоволство кај останатите играчи.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ne be, Lukaku da go zeeme ... da doplatime i da im go ispratime Alexandroiguajin prvo da go prodademe posle koj saka neka dojde eve i Kavani moze
Фукни му го ти на годините, Кики е робот/терминатор... има тело на 28 годишњак, прочитај малку за каков начин на живот води, исхрана, дисциплина и слично(ако не е доволно очигледно за тебе тоа). Најдобар,најкомплетен фудбалер на денешницата, да и пред Меси веќе нема никакви дилеми... и ако по некоја случајност подпише за Јуве, јас ќе подмочнам од среќа, море ќе мочам од среќа... А дали ќе се бунтува некој ради неговата плата... не ми се верува, ипак е факин Роналдо во прашање.. не верувам да има играч освен Меси/Нејмар кој би се спротиставил на Кики ради плата... Не ми се верува дека постојат такви фанови кој не се воодушевени од можноста Роналдо да го облече црно белиот дресmi spotrebal sea na 39 godini...
Ругани и Игуаин за 100м ? Врло можно вероватно...Ќе биде јако ако дојде Сари во Челзи па да ни го тутнете Игуаин.
Ако тоа ви успее значи стварно водењево на клубов ви е едно од најдобрите во свет
Престани да се бламираш по други фан клубови.Ќе биде јако ако дојде Сари во Челзи па да ни го тутнете Игуаин.
Ако тоа ви успее значи стварно водењево на клубов ви е едно од најдобрите во свет
Чекај бе нели се опрости од форумов пред некоја недела?
Дибала оди во друга насока- друго објаснување нема тука