Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Никако да го прицнеме голот :mad:, јаки акции правиме али завршницата ни е во минус влезена.

Де Шиљо :pos::pos:

Ај уште еднаш

:pos::pos:

Уште еднаш не сакам да го видам копилето во игра. Се да му изнаебам. Бентанкур е за аут, со 80 изиграни минути во сезона има 16 жолти добиено.

Добро дали Асамоа има еден ебан центаршут погодено во цела кариера во наш дрес, стварно ме интересира

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Црвениот ја отслика сезонава во ЛШ годинава. Реално жално е шо до кај 55 мин бевме подобар противник. Роналдо е играчиште. Фокус нљ серија А сега.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Јас да му ја ебам пичката Валентинова на Алегри што го отпиша тотално од тимот Маркизио. За вакви мечеви е потребен тој кој секогаш игра со ладна глава, за кој кур го ставаш Бентанкур у прв тим, играчот кој не игра прва постава ниту против Беневенто, ти ја ебам главата морбидна ја твоја.
Де Шиљо против Роналдо? Кај го пушташ и него да се изгори за навек? Лихт со пола срце и такихардија 1000 пати подобро ќе го чуваше педерот.
Асамоа... марш уште сега во Интер ѓубре едно. За тебе само Леополд Втори од Белгија е лекот, крв ти ебам ја твоја повредена.

Ми се одмили и фудбал и се, ти ја ебам пичката ќеркина твоја. Марш од тимот на лето, никогаш нема да ти го заборавам ова со Маркизио, ти го уништи гомно едно пцојсано. Оди сеа на следниот натпревар ставај ги и Стураро, и мртвиот Кедира, и копиљот Бентанкур...гомно едно.

ЌЕРКА ТИ НА КУР ДА ЈА КАЧАМ!!!

Буфон, Барза, Келини... пензија, фала и кај вас.
Квадрадо...

Ремонт треба.

Не ни сакав да пишам од што сум испровоциран ама ај. Не ми е мака тоа што загубивме од појак тим, Реал е ова со Роналдо, не Тотенхем и Рома.

Ама денешниот состав НИКОГАШ нема да може да си го објаснам. НИКОГАШ!

Не можам да сфатам како Бентанкур кој не добива шанса ниту во серија а, доби старт на меч против Реал во ЛШ. Никако не можам да сфатам како Лихштајнер беше изоставен за да игра оној вонбрачниот му син. И никогаш нема да сфатам како на Реал им излезе со Матуиди и Маркизио заковани на клупата.

Пораз како пораз не ме провоцира, фудбал е ова не доби појак противник. Му даваш рака, му честиташ и чао пријатно. Ама кога од една страна каде што за средина од терен имаш реални опции, а игра Бентанкур, а во централната одбрана штоперите имаат просек 36 години, а Ругани не добива шанса е тоа ме вади од такт.

Немам живци за повеќе само ќе се нервирам.

Е и за Матуиди се ќе му изнаебам... Бентакур и Кедира. И не ми зборете како вечерва изиграл добро турчинот, ради неговите 100 мртви партии што ги има у сезона, Маркизио дреме на клупа. Ама не е крив играчот што е умрен, туку морбидното гојдо што ни го води тимот, да бог да да и го начукам јако на разгалената фуфица дома што ја чува.

Марота нека се спрема летово, да носи нови играчи во екипава, очигледно е дека треба да се освежи тимот ПОСЕБНО во средината и одбраната.
Кедира аут
Бента позајмица
Асамоа копиле
Барѕа е за тешка клупа
Ќелини ќе тера уше година-две
Де Шиљо ќе си остане просек
Сандро ако сака да оди, очи да не му видам
Хеведес назад у Шалке

@Fredy Guarin @Castiel и вас на кур да ве качам, и вашите ебени лајкови.

Последно уредено:
Е и за Матуиди се ќе му изнаебам... Бентакур и Кедира. И не ми зборете како вечерва изиграл добро турчинот, ради неговите 100 мртви партии што ги има у сезона, Маркизио дреме на клупа. Ама не е крив играчот што е умрен, туку морбидното гојдо што ни го води тимот, да бог да да и го начукам јако на разгалената фуфица дома што ја чува.

Ама не ми се качувај на курот сеа!
1000 лајка ми имаш стаено коа нервозен сум го ругал Интер па ништо не сум ти рекол.Ако си нервозен има дијазепами,хелекси,чуда...Лупни едно и ке ти помине :)

Кај што го пцуеш Валентинчето не може лајк да не се стаи.

То е, Буфон е за во пензија, чим Келини нема сигурност и се изглупира онака што очекувате.

Иначе составот лом, што бара Асамоа прва постава против Реал а Сандро на неприродна позиција каде што нема покажано ништо.

Излези 4-3-2-1 со Џиџи,Лихт,Ругани,Келиини,Сандро,Маркисио,Кедира,Матуиди,Коста,Дибала и Игуаин и што сака нека биде.

Овај некоја хибридна 4-4-2 со дупли бек на левата страна, само кого го чуваа таму незнам, Карвахал можеби.

Страшна работа, ако не му се седи на Алегри нека си оди, нека не прави вакви нелогични потези.

Буфон, Барза, Келини... пензија, фала и кај вас.
Квадрадо...

Ремонт треба.

Квадрадо го отепа, ебате ебаше и нацисто :D добар си е Ква, да не се чепка он. :)

Него зашо не дрогираниот Лихштајнер не беше прва? (он не извади со Тотенхем)

Маркизио - неам коментар (Алегри може да си оди уште утре)

Поздрав момци, Форза Јуве!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom