Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има има
А кој да игра, Стураро?
Некни Кедира асистираше и даде гол за победа. Точно е дека не е во форма ама колку се претерува со негова критика, страшно нешто. Со една нога и само да пешачи за мочковците како Стураро и малиов Бентанкур е Пирло и Лампард во едно.У каква форма е Кедира моментално, и мене да ме стават со вишокот од 500 кила ќе изиграм подобро од него.
Маркизио, Бентанкур, Стураро, Асамоа може да се уклопи у средината... врти ја како сакаш али ФАКТ е дека сезонава потурчениов турчин од Германија не го бива ни за кур.
Некни Кедира асистираше и даде гол за победа. Точно е дека не е во форма ама колку се претерува со негова критика, страшно нешто. Со една нога и само да пешачи за мочковците како Стураро и малиов Бентанкур е Пирло и Лампард во едно.
Секако дека да. Ај нека седне Кедира на клупата, па нека стартуваат Асамоа, Бентанкур и Стураро. 0-17 ќе изгубиме, матер ќе ни ебат со такви полуаматери.Даде гол, асистираше и пак беше свирен од публиката...ај кажи ми зошто? Вечерва ќе ги видиш квалитетите на Кедира и воопшто колку е тој паднат со формата кога ќе треба да се надигрува со средината на Реал.
Во овој момент и Џиџи со неговите 40 години да го ставиш на средина ќе е покорисен од Сами.
Секако дека да. Ај нека седне Кедира на клупата, па нека стартуваат Асамоа, Бентанкур и Стураро. 0-17 ќе изгубиме, матер ќе ни ебат со такви полуаматери.