Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
29597421_10204812149459044_1831515831049353431_n.jpg

Џаци, вечер Кедира у прв тим...

#ВалеЌеГоЈаде

20180403_183040.png

А кој да игра, Стураро?

А кој да игра, Стураро?

У каква форма е Кедира моментално, и мене да ме стават со вишокот од 500 кила ќе изиграм подобро од него.

Маркизио, Бентанкур, Стураро, Асамоа може да се уклопи у средината... врти ја како сакаш али ФАКТ е дека сезонава потурчениов турчин од Германија не го бива ни за кур.

Со Маркизио шо прајме, Бентакур стартува место него и со Барса и со Реал. Изгледа ја имаат спукано со Алегри иако си ќути принцот цела сезона, очекувам да замини негде на лето.

Со оглед дека малку фалеше да испадниме од Тотенхем овај дуел е како премија, уживајте во фудбалот, каков и да е резултатот на крај. ;)

У каква форма е Кедира моментално, и мене да ме стават со вишокот од 500 кила ќе изиграм подобро од него.

Маркизио, Бентанкур, Стураро, Асамоа може да се уклопи у средината... врти ја како сакаш али ФАКТ е дека сезонава потурчениов турчин од Германија не го бива ни за кур.
Некни Кедира асистираше и даде гол за победа. Точно е дека не е во форма ама колку се претерува со негова критика, страшно нешто. Со една нога и само да пешачи за мочковците како Стураро и малиов Бентанкур е Пирло и Лампард во едно.

Некни Кедира асистираше и даде гол за победа. Точно е дека не е во форма ама колку се претерува со негова критика, страшно нешто. Со една нога и само да пешачи за мочковците како Стураро и малиов Бентанкур е Пирло и Лампард во едно.

Даде гол, асистираше и пак беше свирен од публиката...ај кажи ми зошто? Вечерва ќе ги видиш квалитетите на Кедира и воопшто колку е тој паднат со формата кога ќе треба да се надигрува со средината на Реал.

Во овој момент и Џиџи со неговите 40 години да го ставиш на средина ќе е покорисен од Сами.

Даде гол, асистираше и пак беше свирен од публиката...ај кажи ми зошто? Вечерва ќе ги видиш квалитетите на Кедира и воопшто колку е тој паднат со формата кога ќе треба да се надигрува со средината на Реал.

Во овој момент и Џиџи со неговите 40 години да го ставиш на средина ќе е покорисен од Сами.
Секако дека да. Ај нека седне Кедира на клупата, па нека стартуваат Асамоа, Бентанкур и Стураро. 0-17 ќе изгубиме, матер ќе ни ебат со такви полуаматери.

Секако дека да. Ај нека седне Кедира на клупата, па нека стартуваат Асамоа, Бентанкур и Стураро. 0-17 ќе изгубиме, матер ќе ни ебат со такви полуаматери.

НЕ МИ ШИРИ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЈА!!!

Што се дешава со Маркизио сериозно? Не е возможно толку да е паднат од форма и да е до толку неспремен да не биде во прв тим и да не го играат. Најмалку тој заслужува ваков третман па макар и да се има спукано нешто со Алегри тука се Буфон и Киелини кои можат и тоа како да влијаат да ги средат работите и односите доколку имало такво нешто. Жално за Маркизио е ова. :(

Стварно што е со хејтов спрема Кедира...Ок човекот не е класа, и да имаме играч од типот на Крос или Ракитич, сигурно пред него би играле, ама вака да барате да не игра...

Ќе постира некој статистика 0 таклс о интерсепшнс и готово сите испоскокаа невидлив бил, а малкумина сфаќаат дека тоа му е улогата во екипава, неприметен е и се става во служба на тимот. А да, и покрај тоа што е невидлив (според експертите тука) сезонава има 7 гола и 6 асистенции, бројки што и Маркисио ( технички подобар играч и поквалитетен) едвај ги стигнувал во изминатите сезони.

Буквално стана Кедира ко жртвено јагне, ко за Квадрадо што се јаде гомна а чоекот изигра скоро без грешка сезонава.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Како Тотенхем да го гледам скраја да е... Се скапавме промашување

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Ме бендисва то шо играме машки.. Подобри сме, мора да ги користиме шансите. Куадрадо и Маркизио да влезат.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom