Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.323
- Поени од реакции
- 18.762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буфон од лани не треба веќе да е меѓу стативите али ајдеВчера баш обрнував повеќе внимание него обично на Буфон и да бидам реален ја нема веќе таа агилност, каснеше за некое реакции и останато. .
Забележа некој како со сила се поздрави Дибала со Бонучи дури и глата подзавртена му беше, ја имаше сликата на twitter и инста ама неможам да ја најдам сега..
Ова успеав да ја најдам само... Демек Бонучи пробал и да го гушни ама овај неќел хаха...Има пад во формата на Буфон, овде посебно ја потенцирам неговата поставеност на голот... порано едно 70 до 80% од ударите кон голот завршуваа директно кај Џиџи без да прави некои паради или да се фрла во празно, сега тоа не го гледаме.
Али Џиџи е Џиџи, и на 40 години може да крене форма ко ништо. Ете малце фалеше вчера да го сруши својот рекорд за непримени голови во лигата, тоа доволно говори дека сеуште е класа.[DOUBLEPOST=1522585259][/DOUBLEPOST]
Де најди да видиме![]()
Ова успеав да ја најдам само... Демек Бонучи пробал и да го гушни ама овај неќел хаха...![]()
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Стандард е ова, уште пред 3-4 години имаше вакви муабети од поедини луѓе тука во фан клубов, како требал да се пензионира и слично...нека се пронајдат у муабетов и нека кажат како си ги изедоа гомнатаОд сите играчи на Јувентус најдовте за Буфон да кажувате дека не е во форма?
Тукушто му заврши серијата без примен гол, 959 минути, тоа се нешто повеќе од 10 утакмици без примен гол, свесни сте што зборувате?
Сам кажваш дека не е во форма. Гледаш дека можел некогаш и подоброОд сите играчи на Јувентус најдовте за Буфон да кажувате дека не е во форма?
Тукушто му заврши серијата без примен гол, 959 минути, тоа се нешто повеќе од 10 утакмици без примен гол, свесни сте што зборувате?
Кедира кога и да го премести Алегри понапред на позицијата на Матуиди LCM си асистира и постигљ голови.Буфон беше меѓу најдобро оценетите играчи не знам што трипатеПјанич изигра слабо а и Матуиди,другите си играа стандардно, а да и Кедиа кој беше исвиркуван напраи асистенција и даде гол..