Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Донарума нешто не е фокусиран![]()
Не е до кондиција, го утепаа жалниот, го газеа го клоцаа, го шутираа по тревата.....Дибала се пожали дека немал кондиција поќеспоред Италијанциве на Раи 1
Па реално кој ќе игра крило на пример или АМ? Ринкон да сакав и јас да го видам ама балансот со Кедира и Пјанич кој моментално во оваа формација е недопирлив е одличен пак ќе речам оваа формација нема да е стална, темпира форма Алегри, пробва некој работи и одлично е сега за сега.На Алегри ќерката значи... Што кур не ги искористи другите замени? Гледаш дека напаѓаа Милан последните 20, зошто не го внесе Ринкон да ги умртви нивните напади? За што ги чуваше двете замени, ѓубре едно проќелаво? Дибала да не ти побараше замена, ни таа едната немаше да ја искористиш...
Пјаца, Ринкон, Стураро, Келини, Лихт... Слаба ли ти беше клупата?
Пу!!!
Знам ама така рече коментаторот.[DOUBLEPOST=1485381360][/DOUBLEPOST]Не е до кондиција, го утепаа жалниот, го газеа го клоцаа, го шутираа по тревата.....
Хмм.. Можеби бидејќи е куп натпреварување и не е лошо да имаш право на замена за недај боже.На Алегри ќерката значи... Што кур не ги искористи другите замени? Гледаш дека напаѓаа Милан последните 20, зошто не го внесе Ринкон да ги умртви нивните напади? За што ги чуваше двете замени, ѓубре едно проќелаво? Дибала да не ти побараше замена, ни таа едната немаше да ја искористиш...
Пјаца, Ринкон, Стураро, Келини, Лихт... Слаба ли ти беше клупата?
Пу!!!
Па реално кој ќе игра крило на пример или АМ? Ринкон да сакав и јас да го видам ама балансот со Кедира и Пјанич кој моментално во оваа формација е недопирлив е одличен пак ќе речам оваа формација нема да е стална, темпира форма Алегри, пробва некој работи и одлично е сега за сега.
Пјаца ќе игра против Сасуоло најверојатно исто и Киелини и Лихт. Видете го распоредот што следва ќе сватите зошто и резервите одмараат[DOUBLEPOST=1485381299][/DOUBLEPOST]
Знам ама така рече коментаторот.[DOUBLEPOST=1485381360][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1485382349][/DOUBLEPOST]Ascoli has announced the signing of Vykintas Slivka (21) on loan with a buy-option. Juve will have a counter/buy-back option.![]()
Овај важи за мн голем талент.
Така се пишеше за него и креваше прашина е сеаКаков црн талент брат 21 година има, овој ќе биде вечен талент ко Де Чеље пошто е од наша академија.