Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дани Алвеш заработил скршеница на фибула, мислам исто како и кај Пјаца.

Уште полоша е на Дани изгледа.. 3-4 месеца додека се врати на лесни тренинзи.. отиде сезоната...

Значи ги немаме Бонучи, Барѕаљи, Келини, Алвеш, Маркизио (денес), Дибала, Игуаин (грееше клупа ради претпазливост) и Пјаца... Тоа се 8 играчи од кои 7 се првотимци. Е што е многу, многу е, ептен не изгазија повредиве.

Посебно одбранава и нападот, катастрофа еј... Да се надеваме дека некои ќе се вратат за дуелот со Аталанта, и тие ќе бидат ептен тежок противник, као бесни кучиња се сезонава... Вистинско чудо е како сме прво место покрај онаа игра што ја покажуваме, и со играчиве кои постојано се повредени.

А гомното судиско даде фаул за Џенова у таа ситуација, се у мртва уста да му ебам!!!

Значи ги немаме Бонучи, Барѕаљи, Келини, Алвеш, Маркизио (денес), Дибала, Игуаин (грееше клупа ради претпазливост) и Пјаца... Тоа се 8 играчи од кои 7 се првотимци. Е што е многу, многу е, ептен не изгазија повредиве.

Посебно одбранава и нападот, катастрофа еј... Да се надеваме дека некои ќе се вратат за дуелот со Аталанта, и тие ќе бидат ептен тежок противник, као бесни кучиња се сезонава... Вистинско чудо е како сме прво место покрај онаа игра што ја покажуваме, и со играчиве кои постојано се повредени.
Se vrti trkaloto na srekjata, vakvi bea milan so mn povredi koa go osvoivme 2011 prvenstvoto prvo so konte.. a milan se bas ko nas togas so mlad i prosecen tim i hemija pobeduva..

Што одбраната и нападот, кога најголем проблем сезонава е средината. Од таму доаѓаат сите проблеми. Не само неквалитетот, туку и неуиграноста на играчите што играат таму.

Ова денеска што се случи беше апсолутено заслужено и не чекаше долго време, уште од почетокот на сезоната. Истото ќе се случеше и против Севиља, да не беше црвениот и пеналот.

И Алегри ова го знае и затоа и затоа и следното го изјави:
There was an incident on the stroke of half-time when Lucas Ocampos appeared to bring down Mario Mandzukic.
“I told the referee he was right not to award the penalty, otherwise the game would’ve been re-opened and we didn’t deserve that.”

:bravobe:

Овој лемина испадна касерес 2 мајку му ебам. Иначе за утакмицата не ја гледав денес на работа бев и неможам да коментирам , но можам за тие физиотерапевти,доктори,фитнес-кондициони тренери што кур прават у тој Јувентус медикал мамето ваше мамино . Ова го зборам веќе незнам колку години па дај сменете ги ако до толку незнаат да си ја вршат работата .

разбирам неуиграна средина, разбирам повреди, разбирам и пораз нормално е, не ме нервира толку поразот колку што сме играле лошо првото (гледав делови од мечот пошто не бев во можнсот да го гледам па сеге ете по интернерти), разбирам да имаш пад во форма. Абе се то разбирам нормално е луѓе се ама човече мој драг Алегри прејасно е дека Пјанич е АМ не бе бате неможи тој CM да ти игра бе нема шанса пособено со онакви бокс ту бокс задачи. Знам дека малце квалитетот е ехее смален на средина и дека не си ти крив за истото ама аман пробај нешто ново.

Експериментирање на +7 поджрвам искрено и гледам дека пробвал нешто денес со позициите и играчите ама ова не е ни до експеримент ни до ништо едноставно тимот треба да смени формациј итоа на трајно али пусти повреди не остават 1 салам формација да се изигира па тимот лако полако да се уигра...

It should be 3-4 months out for Dani Alves and possibly 1 for Bonnie. We will know more tomorrow.

Колата од Лемина, во 5 сабајле се фукнал.
Од сите такви само Касерес издржа најмногу, чим Видал го лапна овај и утре можат да го избркаат.

3b7a2aed6dcc2f34f79f9bcc955b50c3.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom