Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Чист пенал, све најмило да му умре на судијата!!!

Мислам дека со Баерн моментално од топ екипите сте најпропалици :LOL:
Да играме со вас во моментов ќе биде комедии :pos:

Мислам дека со Баерн моментално од топ екипите сте најпропалици :LOL:
Да играме со вас во моментов ќе биде комедии :pos:

Ќе се видиме во Февруари и Март ние. :D

Овој Хернанес греота е што се родил. Колку бескорисно суштество...

Да е само Хернанес, ни влезе вода низ уши сеа притисок колку сакаш

Овие 3-0 на полувремево нека бидат потсетник за сите, а воедно се надевам и објаснување зошто голем дел од нас фановите се незадоволни сезонава и критикуваат.

Искрено во првото на теренот видов 11 играчи со исти дресови, но никој не знае каде треба да игра, ниту која му е улогата. Почнавме со импровизирана 3-5-2 со, продолживме со уште повеќе импровизирана 4-3-1-2 со Алвеш во средина, а Пјанич зад напаѓачите. А всушност еден од напаѓачите е Квадрадо.

Каша попара...

Нека ни збрцат уште некој гол, мамето мамино да им го ебам на зебрите наши. Да сум дел од управата ќе им скратам од платата за 2 недели.Нема што да се издвојува кривци, кривицата е на цел тим.Само искрено ми е жал што не можеме глава да дигнеме од повредите, и тоа се ни се повредуват на утакмици играчите во последниот период. Свака част за Џенова машки играат.

Види го бе Игуаин мртва фаца, ги мести трите влакна на главата цело време, мисли ја има косата на Недвед, аууу... Абе иди таму внеси живост во нападот, не ми прави полумртви лица, мака му е што го внесоа на терен при резултат од 3-0.

Види го и Манџата ја мести фризурата, ПУ!!!

Teska namestaljka. Od kilometar se gleda. I da izgubat pak se prvi. Nekoj ke napuni gepoite i vrekite so pari.

Поарно шо неможам да го гледам мечот а и ги заборајв овие не убиле бе хахаха

Ех бе не плата дупли тренинзи до крај на сезона

Срамота е да се изгуби од наркоманска фаца ко Лаксалт!!!

Дани Алвеш откако излезе изигравме подобро без него и со играч помалку отколку додека беше на теренот. Во секој случај, очај од меч, срамен пристап и катастрофа игра. Добар шамар ни удрија се надевам дека ќе го искористиме во позитивна насока, како и многупати во претходните години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom