Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ни на Фифа против Авелино неможиш овај скршениов во напад да го играш, не пак во живо против Севиља.

a4cb0e0048112191e76df7c3d2c45ce5.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk

4-2-3-1 ќе играме со Сандро, Пјаниќ и Квадрадо зад Манџо

ПРИКАЗНА ЗА ЕДНА БЕЗВРЕМЕНСКА ЛЕГЕНДА СО БРОЈ 10.

Кога Дороти Паркер го прашал Ернест Хемингвеј: Што сакаш да кажеш точно со тоа продолжи храбро? Тој му одговорил: Да ја задржиш елеганцијата во тешкотиите. Нешто што на Алесандро никогаш не му недостигаше, па дури и во најтешките моменти. Клупа? Нема проблем? Критики? Ги демантираше на терен. Серија Б после освојување Мундијал? Ок. Никогаш не се бунеше и зборуваше со свој фудбалски јазик, со голови од слободен удар, со нова титула.

Ми фали Алекс и неговата прослава со јазикот...:P

:place:

4-2-3-1 ќе играме со Сандро, Пјаниќ и Квадрадо зад Манџо
Мислам дека таја ние најдобра формација и со Манџо и со Игуаин како играч на средина. Не е воопшто слаб составот и со Манџо кога има топки мислам дека ќе дава голови. Само Пјанич сите слаби партии ги изигра на левата позиција т.е. Погба позицијата на десната беше одличен на последната партија...

Cx36NzDXEAQG62f.jpg:large

Последно уредено од модератор:
Не гледам, не сум во можност. Зошто губиме? :facepalm:
Оти сме очајни тотално очајни сите од еден до последен, ко првпат ЛШ да играт. Слободните и корнерите по земја ги изведваме а имаме играчи тополи високи. СЛЕПЦИ[DOUBLEPOST=1479846091][/DOUBLEPOST]Добро последните 5 мин некако разбудени сме (35 минута еееј! 35та !)

Тепај се уште да ти го ебам гробот сисај го со црвен!

Енормно ми ги дига живциве тоа што Манџо доби жут ни крив ни дужен а овие пичкиве тепаат ко луди, једини напаѓач ни е ако се изглупира , ќе го сисамо, а општо одбранава лошо функционира ептен

Последно уредено:
Дос видание Франко Васкеееез

ако сега не го свртат мечот нека одат нека се фрлат

ми се скурчи бе да играт по 10 минути секој меч бе, да примат гол па да почнат да напаѓат конкретно и ко луди. Кој ја кова таја тактика, Алегри? Играчтие ноѕете камен му фаќат на 0 -0 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom