DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Маркизио треквартиста игра 0.о
Хернанес не беше лош, Лихт е ужас ..
Хернанес не беше лош, Лихт е ужас ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам буцкото да им даде еден гол, и тоа победнички, онака да цркнат од мака![]()
Ете го и Алегри кажа дека бил Пјанич преморен, неможи да оди чоекот поќе, треба да го седни 2-3 натпревари. Ми се бендиса како со Стураро добивме на мускул и снага на средина како само ги туркаше а гледам и со топка научил брзо се ослободба трча напред двојни додавања научил а назад простор не му остај душа му вадеше ко на батерии не застанаAааwwww, ме послуша дебелкото
Пјаниќ е дефинитивно надвор од форма, и освен амф на нитуедна друга позиција не би го играл...ептен ме разочара со настапите.
Алекс Сандро е ѕверотиња од играч, како само ора на терен, аууу сФака част. Евра ако е задоволен со улогата на замена нека седи ондак, али ако бара прва постава покрај еден ваков Сандро, епа нека си ебе мајката, нека фаќа патот накај Франција.
Маркизио ЦАРУВА на средината од теренот, тоа што 6 месеци беше надвор од терените само дополнително го мотивирало да дава уште подобри партии за црно-белиот дрес... Шампион и господин во секоја смисла на зборот.
Незнам што очекувате од Лихт...34 години има и ова мислам дека му е првпат да е во стартниот тим по месец дена, според мене очекувано е што изигра ваква бледа партија.
За Квадрадо да НЕ чујам лош збор... Искина сезонава, секоја шанса што му се пружи максимално ја искористи
Идеме даље со Лион![]()
Ете го и Алегри кажа дека бил Пјанич преморен, неможи да оди чоекот поќе, треба да го седни 2-3 натпревари. Ми се бендиса како со Стураро добивме на мускул и снага на средина како само ги туркаше а гледам и со топка научил брзо се ослободба трча напред двојни додавања научил а назад простор не му остај душа му вадеше ко на батерии не застана![]()
И јас исто, кај Стураро обожавам онаа карактеристика нема страв ни почит спрема ништо, како му одлепи само на Рамос дрско а уште никој не го знаеше кој е не дека го знат али ајде. Увек во дефанзива бил ѕвер и трчање покривање напред да видиме шо научил ако научил ако не супер ќе ни се најди како DM класичен во дијамант или не знам некоја формацијаБи сакал Стураро да почне со Лион, чисто онака да видиме како ќе се покаже, и дали е сеуште зелен во тоа црпката негова![]()
Грешка си . На стрим гледав, па колку што можеше да се види и чуе , го исвиркаа ХернанесДо излегувањето на Хернанес, Маркизио играше треквартиста одма зад Игуаин и Манџукиќ. Хернанес уопште не беше лош освен онаа една грешка па заслужено си доби овации, Стураро мора поќе да игра како само ги бркаше и затварање а и со топка се поднаучил гледам.
Со 442 игравме поофанзивно од ко влезе Маркизио ептен офанзивни до измената на Хернанес како да беше на врвот на 442 дијамант.
Алегри одлично ја прилагоди тактиката во второто. Заслужена победа не им дадовме да мрднат оваа 442 мора да се задржи и конечно изгледаме како Јувентус.
Јас на Арена гледав и имаше овации, гледам и овие на Juventuz пишат дека добил овации, ти да не си грешкаГрешка си . На стрим гледав, па колку што можеше да се види и чуе , го исвиркаа Хернанес.. а он бурно реагираше... викаше и мафташе со рацете... Можеби не заслужи орден за заслуги.. но свирежи пак најмалку... на Јуве Арена публиката е малку шашава на моменти....