Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Kako go krivis kedira za golot ja ne znam, koa kielini mi izigrava pirlo pred nas gol...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс реков дека го кривам лично него? Реков дека ме изнервира пошто наместо да го покрие вишакот си трчкаше темпо дури не стигна играчот на Сампдориа пред Нето тогаш му текна да забрза.Kako go krivis kedira za golot ja ne znam, koa kielini mi izigrava pirlo pred nas gol...
Па не е некоја новост ова, у години се Џорџо (32) и Барза (35) , додуша незнам каде виде нервоза, бааги време беше одсутен ради повреда и неможе веднаш да биде на највисоко ниво, додуша еден кикс направи при голот на Самп ( не богзнае што катастрофална грешка патем) , а заби два гола така да му се упростува грешката од мене, и има многу висока оцена на рејтинзите од медиумите.... инаку догодина треба да се бара стабилен и докажан централен дефанзивец, заеби ти младинци, неможе у оган да бутнеш младинец на така важна позиција како централен дефанзивец... види само како пример Ругани, колку време е во првиот тим, со години? , а колку претпазливо почнаа да му дават шанси, малку по малку, на поневажни натпревари..лека полека....Mislam deka CHhelini mora da se bara. za nego zamena i za barza nekako chielo ni deluva premnogu nervozno vo posledno vreme premnogu greski pravi duri pocetnicki i pokrwj dvata gola imam custvo deka treba da igrqme so rugani a za vgodina da se ukl nekoj od mladincite
Октомври сме они уморни биле, у март какви ќе се ?
Алиби муабет е тоа , а реално слаби партии пружаат,Лемина ради тоа шо се бара од него да игра нешо шо не знае,Кедира оти супер ја отвори сезоанта па после репрезентативната пауза го снема и Пјанич кој игра променливо и не е сеуште на очекуваното ниво.
Вчера со 70 мин со Марка, се виде одма разлика у диктирање темпо и контролирање на средианта.Тоа им е и шанса, посебно за Пјанич да почне да игра поконкретно и да креира шанси за гол.
Игуаин го нема последните неколку утакмици, битно се бори страшно на терен, тоа е најважно, ќе се среди тимот со тоа и неговата реализација и шансите кои ќе му се креираат.