Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Боље да изгубевме утакмицава отколку да го изгубевме Дибала..
Ма немој ? Дибала се повреди сам.. лошо шутна.. тоа не е од преумор.. и на вакво Дерби на врвот, неможе да не игра најдобриот поединец за да игра против Сампдорија у вторник... нема логика тоа што го зборуваш.

Боље да изгубевме утакмицава отколку да го изгубевме Дибала..
И самиот Дибала не знае дали ќе отсуствува некој натпревар, можеби е и од претпазливост изваден од игра. Прво се фати за мускулот, и по 2 минути излезе. Ама ете ти веројатно уште пред да бидат извршени прегледите и одредена евентуалната „повреда“ го знаеш одговорот. Најверојатно на тарот картите го виде тоа.

Неќи правење шанси сака гол, првото не мрднаја и не дадовме гол одма се знаеше шо следва само јас будала на свадба сум на телефон ги гледам море марш. Очигледно уште немаме идентитет, допрва ќе се крева форма и се очекуваше пораз после последните бледи партии. Срам да му е, секоја чест за Милан.

Онаа позиција недефинирана на Квадрадо ич не ја сакам.
Не е ни горе ни долу, лево не е, десно помалце, нечинит, не ради него туку општо ради цела формација, кога ќе примит топка пример Пјанич првин морат да го барат кај е, па после да ја подават, дур се најдат се наместиле другите и чао.

Заслужен, незаслужено изгубивме крај, точка.

Лошо е што сме тим без идентитет мора набрзо да се среди ова 352 не се фура поќе и ова денес беше некоја форма на истото.

Заслужен и тоа како, да ги спушти малце на земја ѕвездиве наши, фолирантот Алвес назад у Барселона, а Пјанич најголемо разочарување, катастрофа..

Каки курац иденетитет бе шо зборите .Ко да немавме такво нешто задњиве 5 години.Тука е идентитетот, туку немаме игра , дури Ернанес и Лемина се дирегенти у срединава, и кога Игуаин е оставен изолиран напред ,Квадрадо кога нема завршница , и кога сите си земааат огрмна слобода при бирање ситуација за шут.
Нека стартува Марка па ќе видиме на што сме , ја мислам дека тој е делот шо му фали на мозаиков да профункционира средината, ова све друго е безвезе и принудно решение.
Само прашање е како ќе влезе после толку долго отсуство.
За утакмицава нема шо да се збори, веќе некој период наназад немаме игра и све на сила добиваме.Милан го искористи тоа , и покрај поништениот гол,нема шо да се буниме.

Нема што, сите изиграа како мувли, освен Барѕа кој мислам дека немаше загубен дуел со нитуеден играч од Милан.
Немаме клупа луѓе, ќе мора Марота во Јануари да го носи Витсел ± уште еден средњак... Не иде вака со Лемина, Хернанес и Стураро. Пјаниќ е изгубен во свемирот, дефинитивно не му лежи оваа 352 формација. Игуаин целосно отсечен од тимот, а Дибала си ја еба мајката.

Ептен бледо играме, незаинтересирано слика и прилика на почетокот од прошлата сезона. Мора што побрзо да се совземат, Џиџи како капитен да ги мотивира играчите, а Алегри да не го тупи толку со 352 на дерби утакмиците.

Баш ме интересира каков пристап ќе имаат во Среда против Сампдорија....

Нема што, сите изиграа како мувли, освен Барѕа кој мислам дека немаше загубен дуел со нитуеден играч од Милан.
Немаме клупа луѓе, ќе мора Марота во Јануари да го носи Витсел ± уште еден средњак... Не иде вака со Лемина, Хернанес и Стураро. Пјаниќ е изгубен во свемирот, дефинитивно не му лежи оваа 352 формација. Игуаин целосно отсечен од тимот, а Дибала си ја еба мајката.

Ептен бледо играме, незаинтересирано слика и прилика на почетокот од прошлата сезона. Мора што побрзо да се совземат, Џиџи како капитен да ги мотивира играчите, а Алегри да не го тупи толку со 352 на дерби утакмиците.

Баш ме интересира каков пристап ќе имаат во Среда против Сампдорија....
Стураро мора да игра единствен играч кој го остава срцето на терен и сигурен сум со него како ДМ подобри ќе сме назад.

Баш тупење стана со 352... ко да ќе пропадне светот ако ја смени, па и Евра со Лион го стаи место Киелини.. Ај шо се нервирав денес, али наредната ако пак 352 тераме ќе ми прекипи веќе. Финтата е да растеме од сезона у сезона, а вака поставени само ветрееме. Победуваме само ради квалитет што имаме. Дај бре Алегри 4 во одбрана, да еволуираме вистински во подобар тим, позакоравен од Конте стана со формацијава

Една ебена топка неможат да протнат до Игуаин цела утакмица.. еднаш не го погоди некој во шеснаесет.. како мали девојчиња со непрецизноста вечерва... Шутевите од далечина на Бонучи,Алвес и Квадрадо :гомце::гомце::гомце:[DOUBLEPOST=1477172676][/DOUBLEPOST]@Scirea На свадба е :) .. ебем ти свадба кога Јуве губи :giggle: ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom