Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Уф Дала Спагна, Реал Мадрид су Дракслер.

Осеќам дека ќе сврти Марота на Иско во последен момент.[DOUBLEPOST=1472666811][/DOUBLEPOST]
Нели во Кротоне го пратија
Нема ништо официјално во врска со тоа сегаде гледам current team Juventus :ROFLMAO:

Еве што правеше Квадрадо кај нас минатата сезона... Добредојде назад :)

Уште пет пати ако го постираш видеото, Квадрадо ќе се претвори во квалитетен фудбалер.

Уф Дала Спагна, Реал Мадрид су Дракслер.

Осеќам дека ќе сврти Марота на Иско во последен момент.[DOUBLEPOST=1472666811][/DOUBLEPOST]
Нели во Кротоне го пратија
Реал никогаш не ни бил заинтересиран за Дракслер, а Иско денес си кажа пред камери дека останува.

Откако го изгледав видеово се чудам како можев да го хејтам лани.
Сериозно имаше ситуации кога се нервирав со неговите подавања ама овде изгледа како МВП.
Енивеј, добредојде назад

Откако го изгледав видеово се чудам како можев да го хејтам лани.
Сериозно имаше ситуации кога се нервирав со неговите подавања ама овде изгледа како МВП.
Енивеј, добредојде назад
Добар играч е но скоро секогаш прави потег плус, ако може ова да го поправи сезонава ќе биди одлично засилување.

Се сеќаваш тебе кога не те пуштаа да дојдеш кај нас...? Греота е сега ти лично Интер да ги браниш, после сета таа драма што ти ја направија.
Ako ме пуштеа кај вас ке собирав 10000 потписи за Ацид да ми дозволи да сменам јузер :D
Знаеше Интер и не ме донесе у таква бош ситуација :kezec:

:aplauz:
[DOUBLEPOST=1472669383][/DOUBLEPOST]Mediaset Premium: Zenit closing for Samaris from Benfica, which frees Witsel to Juve!

Последно уредено од модератор:
Погледнете го Квадрадо која величина е, така се сака клуб, типичен stile Јуве играч, наклон до под момче реткост е ова во денешно време. Јас сум убеден дека Конте има направено се за да го задржи, еве го пишува пак на твитер, се вратил дома :angel:, со овој потег летово ги купи сите навивачи на Јуве.

Официјално е со Витсел ке обајават по медиуми покасно ке дознаат они

Официјалното соопштение е закажано веднаш после стрижењето :pos: шала на страна топ момак е со кратка коса. Не знам што му е филмов со грдава фризура1479268220_small.jpg

САМАРИС БЛОКА ВИТСЕЛ

- Бенфика барале 20М од Зенит за Самарис а на овие им се многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom