Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Марота одма на гилотина. Да му се соберат наа Ањели нека ги протераат од Торино..Експерти, експерти на сите страни по по абе и јас го неќам Игуаин и мене не ми одговара али кажав фино лепо ко го носеа дека Марота и Паратичи си ја знат работата ако сакат не Матуиди, Монтоливо нека го донесат ако тие мислат дека е во ред (шо се вели муабетот) Матуиди би имал дефанзивна улога ако пристигни а Пјанич ќе оди лево. Матуиди дефанзивно е ѕвер во вистинска смисла и очигледно бараме некој таков хинт - Густаво, Матуиди за Маркизио за да се врати б2б. Е сеа наводно планот на Марота бил Ковачич да се земи на позајмица заедно со еден од овие.
Точно али Тевез ослабе 9.3кг во Јувентус и сам призна значи сепак имал кило од вишок и ад имаше стомак за после да го снема. Toa е целта дека килажата се намалва не е проблем со добар тренинг се кинат кила + со денешната хемија. Кажав мене проблем ми се промашувањата негови што често ги имаше во други тимови.[DOUBLEPOST=1470587417][/DOUBLEPOST]Јuventus Coach Massimiliano Allegri insists “I don’t know anything” about Paul Pogba’s move to Manchester United.Уште па и го бранат, Тевез не бил поарен
Тевез никогаш не бил дебел. Тевез е крупен. Таков беше во Бока Јуниорс пред 10 години, таков беше во Вест Хем, таков беше во Јунајтед, таков беше во Сити, таков беше во Јувентус, таков е и сега во Бока. Неговиот физикус никогаш не бил проблем пошто има одлична техника. Настрана тоа што беше доведен од Сити за кило семки.
Игуаин моментално е дебел. Се гледа дека тешко се движи. Кошта многу и исто толку од него и се очекува. Ако не ги скине вишок килограмите ќе си има големи проблеми пред се тој самиот, а и тимот.
Жалам што ги гледаш работите црнобело (ЗА\ПРОТИВ) Достапен е интернетот,и ако малку знаеш да го користиш ќе видиш и провериш колку кг имаше Тевез кога дојде во Јуве, Пирло итн да не се повторувам.Уште па и го бранат, Тевез не бил поарен
Тевез никогаш не бил дебел. Тевез е крупен. Таков беше во Бока Јуниорс пред 10 години, таков беше во Вест Хем, таков беше во Јунајтед, таков беше во Сити, таков беше во Јувентус, таков е и сега во Бока. Неговиот физикус никогаш не бил проблем пошто има одлична техника. Настрана тоа што беше доведен од Сити за кило семки.
Игуаин моментално е дебел. Се гледа дека тешко се движи. Кошта многу и исто толку од него и се очекува. Ако не ги скине вишок килограмите ќе си има големи проблеми пред се тој самиот, а и тимот.
Па и јас не спорам дека е дебел, ама одма се почнува 90 милиони, труп, ваков,таков. Одма му се суди а има одиграно нецело полувреме, и 2 тренинзи.Игуаин е дебел, никој не рече дека е промашување. Нема потреба од споредувања, букмаркси и сл. зошто никој не рече дека нема да се среди или дека нема да искине до крај на сезонава. И додека е дебел ќе фаќаме сеир не гледам зошто да не![]()
За таа цена се знај дека ќе има очекувања и притисок. Си знаеше и самиот кога го прифати трансферов, и најмала ситница медиумите ќе ја користат. Така да негово е да си игра, ние да фаќаме забелешки, и така после првиот хет-трик се ќе се заборави.Па и јас не спорам дека е дебел, ама одма се почнува 90 милиони, труп, ваков,таков. Одма му се суди а има одиграно нецело полувреме, и 2 тренинзи.
Очекувањата се високи, но веќе подоцна почна со тренинзи, ќе си дојди се на свое место.