Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак го изгубив облогот заминаа јабана 10 кебапи и една кригла ама не мие криво ПРЦ :icon_lol:

Експерти, експерти на сите страни по по абе и јас го неќам Игуаин и мене не ми одговара али кажав фино лепо ко го носеа дека Марота и Паратичи си ја знат работата ако сакат не Матуиди, Монтоливо нека го донесат ако тие мислат дека е во ред (шо се вели муабетот) Матуиди би имал дефанзивна улога ако пристигни а Пјанич ќе оди лево. Матуиди дефанзивно е ѕвер во вистинска смисла и очигледно бараме некој таков хинт - Густаво, Матуиди за Маркизио за да се врати б2б. Е сеа наводно планот на Марота бил Ковачич да се земи на позајмица заедно со еден од овие.

pogba.jpg

Ако биде, така, ќеффф.

Мавнете си ги на букмаркс постовите, вие што го плукате Игуаин. Можеби имате и букмаркс од тие како што викавте дека Бонучи бил просек, исто како што викавте дека требало Легротаље да го зачуваме наместо Барза да го купуваат, исто како што фрлавте експертски камења по пензионерот Пирло, и ред други стручни експертизи.

Оо стручњаци, имате интернет проверете колку кила имаше Пирло кога дојде во Јуве. Исто и Тевез, Киелини кога се врати од повредата итн.

Експерти, експерти на сите страни по по абе и јас го неќам Игуаин и мене не ми одговара али кажав фино лепо ко го носеа дека Марота и Паратичи си ја знат работата ако сакат не Матуиди, Монтоливо нека го донесат ако тие мислат дека е во ред (шо се вели муабетот) Матуиди би имал дефанзивна улога ако пристигни а Пјанич ќе оди лево. Матуиди дефанзивно е ѕвер во вистинска смисла и очигледно бараме некој таков хинт - Густаво, Матуиди за Маркизио за да се врати б2б. Е сеа наводно планот на Марота бил Ковачич да се земи на позајмица заедно со еден од овие.
Абе Марота одма на гилотина. Да му се соберат наа Ањели нека ги протераат од Торино..

Уште па и го бранат, Тевез не бил поарен :pos::pos::pos:
Тевез никогаш не бил дебел. Тевез е крупен. Таков беше во Бока Јуниорс пред 10 години, таков беше во Вест Хем, таков беше во Јунајтед, таков беше во Сити, таков беше во Јувентус, таков е и сега во Бока. Неговиот физикус никогаш не бил проблем пошто има одлична техника. Настрана тоа што беше доведен од Сити за кило семки.
Игуаин моментално е дебел. Се гледа дека тешко се движи. Кошта многу и исто толку од него и се очекува. Ако не ги скине вишок килограмите ќе си има големи проблеми пред се тој самиот, а и тимот.

Тевез никогаш не бил дебел. Тевез е крупен. Таков беше во Бока Јуниорс пред 10 години, таков беше во Вест Хем, таков беше во Јунајтед, таков беше во Сити, таков беше во Јувентус, таков е и сега во Бока. Неговиот физикус никогаш не бил проблем пошто има одлична техника. Настрана тоа што беше доведен од Сити за кило семки.
Игуаин моментално е дебел. Се гледа дека тешко се движи. Кошта многу и исто толку од него и се очекува. Ако не ги скине вишок килограмите ќе си има големи проблеми пред се тој самиот, а и тимот.
Точно али Тевез ослабе 9.3кг во Јувентус и сам призна значи сепак имал кило од вишок и ад имаше стомак за после да го снема. Toa е целта дека килажата се намалва не е проблем со добар тренинг се кинат кила + со денешната хемија. Кажав мене проблем ми се промашувањата негови што често ги имаше во други тимови.[DOUBLEPOST=1470587417][/DOUBLEPOST]Јuventus Coach Massimiliano Allegri insists “I don’t know anything” about Paul Pogba’s move to Manchester United.

It was confirmed earlier today that the Bianconeri have given the midfielder permission to take a medical with the English side, ahead of a world-record return to Old Trafford.

“I haven’t said any goodbye, I don’t know anything,” Allegri shrugged, speaking to Sky after today’s friendly win over West Ham United.

“I can only talk about the friendly. Then, if Pogba goes to United, I’ll have to say goodbye.”

Pogba is expected to move for €110m, plus another €10m in bonuses, four years after the Old Lady signed him from the Red Devils for a development fee.[DOUBLEPOST=1470587540][/DOUBLEPOST]Mauricio Isla is set to sign a 3 year deal with Cagliari. Deal could be closed in the coming hours [Sky]

Жалам што ги гледаш работите црнобело (ЗА\ПРОТИВ) Достапен е интернетот,и ако малку знаеш да го користиш ќе видиш и провериш колку кг имаше Тевез кога дојде во Јуве, Пирло итн да не се повторувам.

А за дебелината на Игуаин,си има доволно компетентни терапевти во Јуве што веројатно знаат повеќе околу тоа. Но не е проблем, и да не знаат ќе го отворат фан клубов и ќе се просветлат.

Игуаин е дебел, никој не рече дека е промашување. Нема потреба од споредувања, букмаркси и сл. зошто никој не рече дека нема да се среди или дека нема да искине до крај на сезонава. И додека е дебел ќе фаќаме сеир не гледам зошто да не :D

Игуаин е дебел, никој не рече дека е промашување. Нема потреба од споредувања, букмаркси и сл. зошто никој не рече дека нема да се среди или дека нема да искине до крај на сезонава. И додека е дебел ќе фаќаме сеир не гледам зошто да не :D
Па и јас не спорам дека е дебел, ама одма се почнува 90 милиони, труп, ваков,таков. Одма му се суди а има одиграно нецело полувреме, и 2 тренинзи.

Очекувањата се високи, но веќе подоцна почна со тренинзи, ќе си дојди се на свое место.

Па и јас не спорам дека е дебел, ама одма се почнува 90 милиони, труп, ваков,таков. Одма му се суди а има одиграно нецело полувреме, и 2 тренинзи.

Очекувањата се високи, но веќе подоцна почна со тренинзи, ќе си дојди се на свое место.
За таа цена се знај дека ќе има очекувања и притисок. Си знаеше и самиот кога го прифати трансферов, и најмала ситница медиумите ќе ја користат. Така да негово е да си игра, ние да фаќаме забелешки, и така после првиот хет-трик се ќе се заборави.

Само не разбирам како Деви можи да го мрази а секој ден го гледа во огледало :confused:

Таква градба има Игуаин,никад не бил атлетски граден му ебам фацата :D
Точно дека има некое кило више и тоа му се познава,али на подготовкиве и со тренинзи до почетокот на Серија А,ќе си ја симне килажата,најмал проблем е тоа.
И сам си кажа уште кога дојде во Јуве дека вакви напорни тренинзи немал во Наполи.Е сеа кога можел да си го лабави таму и да даде толку гола по сезона,не знам зошто не би можел и во овој тим на Јуве.

Е сеа треба само време да се уигра и да се вклопи во тимот.На Дибала исто покрај подготовките лани му требаа уште 10тина кола да распали како што се очекуваше.Треба трпение нема потреба од плукања по една пријателска,а муабетот дали вредел 90 милиони и дали ги оправдал парите,ќе се праи на крај на сезона.

Иначе на утакмицава највише разочара Переира.Највеќе минутажа доби после Пјанич(кој го изигра цел меч)и ништо не покажа.Го играше Алегри како треквартиста,али не ме увери ни најмалце дека може да биде прва опција на таа позиција.

Пипи беше дебел уште на презентацијата. Се познаваше дека има стомак така да воопшто не ме изненадва дека се познаваше стомак денес.
Е сега тоа и е и не е проблем. За некој месец ќе го напрат манекен терапевтите. Се знај оти во Јуве мора да има ред околу тоа.

Се надевам само дека нема Пипи да биди прв избор на Алегри поради сумата и ќе си го работи местото во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom