Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Spartak Moscow have appointed Massimo Carrera as their interim head coach.
CpIAOwPXEAAz0PL.jpg:large
[DOUBLEPOST=1470434566][/DOUBLEPOST]AS: Real Madrid has put Isco up for sale[DOUBLEPOST=1470434772][/DOUBLEPOST]
Juve doesn't need to sell Pogba, I did say in my financial analysis post a while back that we could carry about 100MM EUR in additional balance sheet debt.
[DOUBLEPOST=1470439480][/DOUBLEPOST]За сликата од Дибала и Погба со дресојте

Koliko vi kasnite braćo draga...Ovo je vijest od jučer i naravno da je bila montaža, cura u Parizu uslikala ovu sliku sa Pogbom i brojem 10 i stavila na twitter. A poslije na društvenim mrežama se pojavljuje na jednoj slici Pogba sa ovim brojem, na drugoj Dybala, a u pitanju je ista slika. Ako i ode, vala mu sretno. Juve će biti i poslije njega. #FJ

Последно уредено:
Љоренте лавот у Свонси.

Max Allegri won't talk of replacements for Manchester United target Paul Pogba: 'There's no point, he's a Juventus player'.

The rumours surrounding the Frenchman's departure keep piling up as his holidays near the end, and he will not be available for tomorrow's friendly against West Ham.

In the absence of Pogba, the Coach is designing a different type of team, one he certainly doesn't lack the players for.

“Dani Alves is coupled with [Stephan] Lichtsteiner, whether there's a three- or four-man backline,” said Allegri.

“[Miralem] Pjanic is a player who can play in front of the defence, or as a mezzala, although I do believe that his most appropriate role is the former. He should always be in the midst of the game.

“[Marko] Pjaca is a young lad with enormous qualities, he can play as a winger and also as a trequartista.

“[Medhi] Benatia? You already know him, I think, because he played in Serie A. [Gonzalo] Higuain was the top scorer last year, so he completes a very strong attack department alongside [Mario] Mandzukic, [Paulo] Dybala, [Simone] Zaza and the above-mentioned Pjaca.

“Tomorrow we'll play with a four-man defence, and I'll give you the formation now, so everyone's happy: Buffon; Dani Alves, Benatia, Rugani, Alex Sandro; Lemina, Pjanic, Asamoah; Pereyra; Dybala, Mandzukic. Neto will be subbed on for the second half.”

There is a great deal of speculation surrounding Paul Pogba, who is believed to be on the verge of signing for Manchester United.

“It's only fair that [Jose] Mourinho should choose not to talk of Pogba as long as he's a Juventus player. I called up Pogba for tomorrow evening, so he'll be in Vinovo for training on Monday. There's no point in discussing replacements for Pogba because right now he's a Juventus player.”

Ако Погба се враќа во Виново тогаш мислам дека стварно останува,ако е договорен со Манчестер нема логика да се враќа на тренинг во Виново нема ни да помисли на Јуве,ќе напраи медицински прегледи негде како што напраи Игуаин и директ лет за Манчестер.

Ако Погба се враќа во Виново тогаш мислам дека стварно останува,ако е договорен со Манчестер нема логика да се враќа на тренинг во Виново нема ни да помисли на Јуве,ќе напраи медицински прегледи негде како што напраи Игуаин и директ лет за Манчестер.
Toa treba da ja razresi sagava. Duri glupo stanuva veke i za dvete strani.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Помирен сум ја и да си иде Погба не се оптеретувам ама мое мислење ако стварно се враќа на тренинг како што вика Алегри,не да се поздрави само него на тренинг тогаш ми нема логика дека е договорен со Манчестер.

Meне ме нервира Погба, очигледно му одговара да е центар пажња и си го користи и ужива во истото. Некни се слика со некој луѓе по улица со топка од Јуве в раце, вчера на Дрејк двата дреса од Јуве му ги даде со 10ката негова. Пред 4-5 дена имаше дете со дрес од Манчестер со 6ка Погба и него го потпиша, ама и Адидас заебават си билдат поени. У курац веќе излези кажи ова вака така и крај. Стварно е веќе преку мислам и на двете страни. Е сега излегоја информации дека Јуве можи да си дозволи оваа сезона да е во минус сто и нешто милиони значи можи да се купва уште без да се продај Пол, ако се продај можи да се купва мн нема везе муабетот ми е си игра со навивачите и дефинитивно губи салам симаптии од двете страни, па Меси да беше досега ќе беше решена сагава.

Од секогаш ова ме нервирало кај Погба мн е незрел на моменти и на видеата што ги гледам неговите на инстаграм само се дери ко недоквакан и ред др работи а за фудбалски квалитети нема збор =)

Kaко и да е и да си оди сум помирен со истото и веќе мие скурчено и да остани исто шо сака то нека прај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom