G
grande-juve
Гостин
Јуве-Еспањол на 13ти август
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A so west ham koa igrameЈуве-Еспањол на 13ти август
[DOUBLEPOST=1470439480][/DOUBLEPOST]За сликата од Дибала и Погба со дресојтеJuve doesn't need to sell Pogba, I did say in my financial analysis post a while back that we could carry about 100MM EUR in additional balance sheet debt.
Koliko vi kasnite braćo draga...Ovo je vijest od jučer i naravno da je bila montaža, cura u Parizu uslikala ovu sliku sa Pogbom i brojem 10 i stavila na twitter. A poslije na društvenim mrežama se pojavljuje na jednoj slici Pogba sa ovim brojem, na drugoj Dybala, a u pitanju je ista slika. Ako i ode, vala mu sretno. Juve će biti i poslije njega. #FJ
Toa treba da ja razresi sagava. Duri glupo stanuva veke i za dvete strani.Ако Погба се враќа во Виново тогаш мислам дека стварно останува,ако е договорен со Манчестер нема логика да се враќа на тренинг во Виново нема ни да помисли на Јуве,ќе напраи медицински прегледи негде како што напраи Игуаин и директ лет за Манчестер.
Toa treba da ja razresi sagava. Duri glupo stanuva veke i za dvete strani.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Meне ме нервира Погба, очигледно му одговара да е центар пажња и си го користи и ужива во истото. Некни се слика со некој луѓе по улица со топка од Јуве в раце, вчера на Дрејк двата дреса од Јуве му ги даде со 10ката негова. Пред 4-5 дена имаше дете со дрес од Манчестер со 6ка Погба и него го потпиша, ама и Адидас заебават си билдат поени. У курац веќе излези кажи ова вака така и крај. Стварно е веќе преку мислам и на двете страни. Е сега излегоја информации дека Јуве можи да си дозволи оваа сезона да е во минус сто и нешто милиони значи можи да се купва уште без да се продај Пол, ако се продај можи да се купва мн нема везе муабетот ми е си игра со навивачите и дефинитивно губи салам симаптии од двете страни, па Меси да беше досега ќе беше решена сагава.Toa treba da ja razresi sagava. Duri glupo stanuva veke i za dvete strani.
Sent from my D6503 using Tapatalk