Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
#Juventus have canceled their friendly against Koln which was supposed to take place on August 14th.
А причина за ова ? Чудно некако.. играме со Мелбурн и Јужни нинџи.. никаков сериозен тест пред почеток на првенството па згора на тоа и откажуват текми.. не ми се допаѓа уопште ова...

Секако дека ќе играш чудно кога си у јужна хемисфера. :свиркам:

А причина за ова ? Чудно некако.. играме со Мелбурн и Јужни нинџи.. никаков сериозен тест пред почеток на првенството па згора на тоа и откажуват текми.. не ми се допаѓа уопште ова...

Реално Јуве мораше поозбилно да ги организира подготовките и пријателскиве мечеви. Требаше да се приклучи на Северноамериканската турнеја со озбилниве тимови а не да игра со тимови од Камчатка и Папуа Нова Гвинеја. Можеби имаат навивачи во тој дел на светот и маркетиншки е ОК да се изигра и некој меч таму ама мораат да мислат и на формата која треба да ја достигнат до почетокот на сезоната. И во Македонија имаат навивачи па што не наминат да изиграат против Ренова, Турново и Силекс. Кој ги ебе источњациве, кутрите не знаат да одат, ти против нив ќе се уигруваш!

Така де, факинг Милан и Интер кој ќе се борат за 6то место у Серија А играт мечеви со Песеже,Баерн,Реал,Челзи,Барса,Ливерпул... ние маркетиншки финти правиме и играме со екипи од Фиџи и Соломонските острови и атакуваме на ЛШ!!!!

Така де, факинг Милан и Интер кој ќе се борат за 6то место у Серија А играт мечеви со Песеже,Баерн,Реал,Челзи,Барса,Ливерпул... ние маркетиншки финти правиме и играме со екипи од Фиџи и Соломонските острови и атакуваме на ЛШ!!!

Pjaca's agent "Marko's position? He can play as a winger, second striker & trequartista. In certain movements he reminds me of Savicevic."
Ете треквартиста, може незаменливиот Переира да си оди.
Pjaca's agent "Weak points? He needs to improve in the air & his finishing as well."
Pjaca's agent "The competition at Juventus doesn't scare him, in fact, it motivates him."
За ова зборев коа го колнев Берарди. Читај пичко кога немаш муда и скапи у Сасуоло.
Pjaca's agent "The CL decisive in choosing Juve? No, Marotta & Paratici have been following him for 3 yrs. They would've signed him anyway."
Pjaca's agent "Galliani offered almost twice as much as Juve but there was nothing he could do: Marko wanted Juve."
:cuc::cuc::cuc:

164303706-95e7b1f7-4df5-44fd-aa66-7dd3eaa2f53c.png

Евра отишол кај Погба :icon_lol:

Пу да ти ебам глупата прослава...[DOUBLEPOST=1469990561][/DOUBLEPOST]Матич прицкал :icon_lol: за кај нас, али Конте со петни жили се обидувал да го зачува во Челзи... Како и да е деновиве ќе има сигурна средба меѓу двата клуба за играчот

Последно уредено:
Добро бре Ширеа, и ти Ангеле .. шо е денес "ден на прицкањето" ? :sakasuste:
P.S. Абе Јунајтед уште прицка за циганчето ? Дај да им го прицнеме веќе еднаш доста дудлање.....

P.S. Абе Јунајтед уште прицка за циганчето ? Дај да им го прицнеме веќе еднаш доста дудлање.....

Така си зборам ние БТ :) ве префаќа. Коќе ми текнува неможевме Ди Натале да го убедиме сега како да се тепаат за кај нас, дури од пари некој се откажват :D

Sme prickale I za.cuadrado ako go zemime 433 e realnost.
Тоа е свесно самоубиство. 433 автоматски Дибала отпаѓа од прв состав, тоа мислам дека треба да биде единствена причина што не треба ни да се помислува на 433. Може да се употребува напати,но како прва опција формација,тоа е рамно како сам да си пукаш во ногата. А и Квадрадо нема шанси да го дадат од Челзи,бидејќи Конте изјави дека смета на него, и дека уште кога бил тренер на Јуве го сакал во Јуве.

А и Квадрадо е ужас во 4-3-3 толку офанзивно, тој е корисен само за 3-5-2 кога тргнува од поназад на теренот.

Тоа е свесно самоубиство. 433 автоматски Дибала отпаѓа од прв состав, тоа мислам дека треба да биде единствена причина што не треба ни да се помислува на 433. Може да се употребува напати,но како прва опција формација,тоа е рамно како сам да си пукаш во ногата. А и Квадрадо нема шанси да го дадат од Челзи,бидејќи Конте изјави дека смета на него, и дека уште кога бил тренер на Јуве го сакал во Јуве.
Можи 442 му е во план лани ја користевме ако не се лажам салам време :)

Ако го вратиме Квадрадо, 4-3-3 ќе се игра против мртвине тимови во Италија, и тогаш ќе нема потреба да се умара Дибала. Мислам дека во Европа досега не сме почнале натпревар со оваа формација, затоа без грижи. Знаете дека Квадрадо ќе послужи и за 3-5-2, може да игра на двете страни. Не гледам како со враќањето на Хуан би се загрозила позицијата на Дибала, едноставно стварно не гледам. Јас сум да го вратиме, ако сакаме да имаме успех на секое поле, тогаш ќе треба да имаме и јака клупа, ништо не не кошта ако повторно го донесеме во Торино :)

Деви не потурчи со неговите фрази, и сега сите станавме Битолчани :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom