Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Лирола бекчево што играше на последниве два натпревари за Јуве на припремиве, одма по враќањето дома ќе оди во Сасуоло на калеење... бреј во Сасуоло пола тим се наши, и што е најважно и тие ќе играат во Европа сезонава :LOL:
Сасуоло стана она што беше Сиена на времето, втор тим на Јувентус. Но мора да се спомне дека полека но сигурно одлично се развиваат како клуб. МАПЕИ го поседуваат клубот, поточно Џорџо Скуинци, сопственик на МАПЕИ, кои важи за добар пријател со Ањели. Има вложено доста во клубот, го откупи стадионот во 2013, и клубот не плаќа за стадион бидејќи е во сопственост на МАПЕИ. Затоа се развиваат далеку побрзо од некои други клубови што се во нивниот ранг.

Наводно, после турнеава во Мелбурн, Алегри побарал Лемина да не се продава. Переира и Хернанес најверојатно заминуваат.

Наводно, Јуве и Бешикташ се договориле за Хернанес, ама овој ја одбил понудата. Се споменува дека Лацио би можеле да го вратат назад, нешто што го прифатил Хернанес.

Pereyra (West Ham) & Isla (Cagliari & Watford) close to leaving Juventus. #SkyItalia

Ако си оди Перејра а остани Хернанес ств ќе се разочарам, Перејра е одличен за од клупа и можеби единствен кој можи да игра како TQ т.е. замена единствена за tq[DOUBLEPOST=1469653505][/DOUBLEPOST]
Мораш да разбериш и дека Игуаин е 2 маркетиншки по профитабилен од Кавани во Европа реално само првиот ден или во рок од 4 саати не знам се продале 20.000 дресоj шо е рекорд воопшто досега.

Да беше бар 24 - 5 год ке разберев , вака нема што да се разбира . . . привремено решение за 94м , па Тевес за 12 м го земавме .

Наполи на 25 мислам го земаа , за 40м е тоа е веке одличен дил и да останеше ке си имаа уште 3-4 сезони топ шпиц , вака уште подобро ке склопат тим сега ако добро ги искористат .

Сасуоло стана она што беше Сиена на времето, втор тим на Јувентус. Но мора да се спомне дека полека но сигурно одлично се развиваат како клуб. МАПЕИ го поседуваат клубот, поточно Џорџо Скуинци, сопственик на МАПЕИ, кои важи за добар пријател со Ањели. Има вложено доста во клубот, го откупи стадионот во 2013, и клубот не плаќа за стадион бидејќи е во сопственост на МАПЕИ. Затоа се развиваат далеку побрзо од некои други клубови што се во нивниот ранг.

Наводно, после турнеава во Мелбурн, Алегри побарал Лемина да не се продава. Переира и Хернанес најверојатно заминуваат.

Наводно, Јуве и Бешикташ се договориле за Хернанес, ама овој ја одбил понудата. Се споменува дека Лацио би можеле да го вратат назад, нешто што го прифатил Хернанес.
Лемина ако се продаде ке биде катастрофа, дечкото е звер само што не се форсира доволно,нема доволно простор со овие играчи сега, само да ве потсеќам не дека сум наивен да го споредам со Погба но на детето и успеа лани не знам против кој игравме потег само што влезе во игра, потег што Погба цел меч се обидуваше да го направи и не успеа

Лемина ако се продаде ке биде катастрофа, дечкото е звер само што не се форсира доволно,нема доволно простор со овие играчи сега, само да ве потсеќам не дека сум наивен да го споредам со Погба но на детето и успеа лани не знам против кој игравме потег само што влезе во игра, потег што Погба цел меч се обидуваше да го направи и не успеа
Се сложувам, и јас мислам дека би било грешка да се продаде Лемина. Мислам дека ќе добие шанса сезонава.

Screenshot_1.jpg

Нема збор огромна грешка ке биде да се продаде Лемина, се надевам нема да се повтори Коман, ако се продаде стварно се доведува во прашање Марота и неговата политика за млади талентирани играчи.... ако имавме ваков тим пред 6 години можеби и Погба ке го продадавме после една година кај нас за 20 милион максимум

Ако не се донесе добар играч во средниот ред ако замине Погба, јасно е дека со парите од неговиот транфер сме го купиле Хигуан што не не прави доминатни како што изгледаме сега.

Играч од средината ЌЕ се донеси... Тоа муабетите со Игуаин IN - Погба OUT се замо зборови на поединци кои не се упатени доволно во политиката на клубот. Погба немораше да си оди, од наша страна му беше понуден нов побогат договор, али милионите на Јунајтед си го направија своето + и неговиот алчен агент. Игуаин нема допирна точка со Пол, парите за овој трансфер ги обезбедија Ањели и Елкан со нивните компании, башка што на рати ќе го платиме играчот.

Какошто кажав сигурно ќе се носат барем двајца нови играчи од средината, само прашањето е кои ќе бидат тие.

Пффффффф не знам зошто воопшто постират вакви глупости, кога немаш природа за хумор немаш, прифати ја реалноста, не може секој да биде Балотели или Касано.

Се сеќавате на Никола Секулов, детето што потпиша со Јуве? :) Епа еве го брат му истотака, 16 годишен голман, потпишал 3 годишен договор со црнобелите...

mite-sekulov-juve-300x400@2x.jpg

13876703_1493368034012884_8542519241337435439_n.jpg

Боже кој циркузанти O.o

Nicolo Pozzebon will join Groningen on loan with a buy-option, according to Di Marzio.

Juventus are now working to find a replacement for Pogba. Matic is in the top target. Witsel, Matuidi & Sissoko are the alternatives. [Sky]

Roberto Pereyra prefers Napoli. Juventus still didn't reach an agreement for Gabigol. Marotta has made an inquiry for Herrera. [Sky]

Empoli wants to sign Paredes in synergy with Juventus. [Sky][DOUBLEPOST=1469715043][/DOUBLEPOST]
13735820_1132118070195899_6375206455853435184_o.jpg

Последно уредено:
Ja bi lemina da ostane a da si zaminat 1.hernanes 2.asamoa 3.pereira...taka po red zasluzuvaat razdelba

Ja bi lemina da ostane a da si zaminat 1.hernanes 2.asamoa 3.pereira...taka po red zasluzuvaat razdelba
Асмоа досега на подготовиките игра одлично, немал болки ни во нога ни колено, чисто сумњам дека ќе си оди. На неговата позиција е доста добар на теренот.

Реално како замена за Погба, јас лично го гледам само Херера! Дечково е убиец од далечина, брз, експлозивен, знај да контролира топка + влегува во најубајте години за фудбал! Па овие Витсел,Матич, Сисоко, Матуиди би ги гледал како резервни опции.. Лемина би требало да остани, заедно со него би го остал и Переира, од причина што можи да поплнува место и позади напаѓачи и во обична 4-4-2 на средина.. Хернанес прв шут карта, Стураро по него, па Асамоа ако има потреба :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom