Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првпат слушам за ова држава/екипа шо и да е...Со Јужна Кина у Хонг Конг играат у сабота, само не знам термин. После тоа Вест Хем на 7, па у Виљар Пероса со Јуве Б и то је то. Мислам немат повеќе.
12 по наше.. на резултати ги пишува....Да не ги пишуем Саут Чајна и да не се праам енглез, ги пишав така.
Само саатот е чуден. УТЦ +8 пишале за 16,00 нивно. Можеле покрај локал 16, да пишат и ГМТ+ колку, да ги е'ам.
10 сабајле по наше е изгледа.![]()
Со Јужна Кина у Хонг Конг играат у сабота, само не знам термин. После тоа Вест Хем на 7, па у Виљар Пероса со Јуве Б и то је то. Мислам немат повеќе.
Абе како не, уплашен... скромен е чоеко... претпазлив можеби.... и Пјанич беше така кога дојде ќе се опушти за 2-3 дена не бери гајле...Вака ко го гледав денеска Игуаин некако многу уплашен ми делуфаше и физички и психички, ко да има некој страв од Наполитанците во него...
Му посаквам на Погба се најубо во кариерата и нормално опет истото - против нас благе везе да нема топката да му бега од нозе, му посаквам успеси против сите други противници. Фала му за се што направи за клубов и за финансискиот буст што ни го дадеСе надевам ќе го исполни преостанатиот потенцијал оти ств можи да биди ѕверотиња.
Добро, годинава секако нема да игра против нас![]()
Добро, годинава секако нема да игра против нас![]()
сигурно ќе фали во соблекувалната па и на теренот со таа неговата циганска прослава [![]()
Ова шпанецов? Ѕвероња беше против Тотенхем...