Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше вакво нешо, демек ЏДМ пишал, ама никаде не видов.

Јуве сакале МанУтд да ја плати провизијата, т.е. они да си земат 120 милки чисти, и процент ако Погба продолжи договор со МанУтд.
Ете го Деви одма дава линкови.

Да му се изнаебам на црново што сака да си иде. Којкур реално,јесда 120м се премногу пари,меѓутоа кажете играчи што се доволно добри да го заменат него, а да се моментално слободни на пазарот?

Ја од една страна го разбирам Пол,реално многу поголема плата е у прашање,ама да идеш таму кај што те избркале,и на негово место му даваа шанса на Парк и оној бекот бразилецот? Али у реду е ,ако му се игра ЛЕ наместо ЛШ каде што Јувентус се вбројува меѓу фаворитите,нека бега слободно.
За улогата која Погба ја има во овој Јувентус e заменлив. Јас би Матич/Херера од Порто и/или Џејмс Родригез/Иско :) би го задржал Заза и така :) Па не би било лошо да пробат да лупнат 30че/40че за Видал :pos:

,ама да идеш таму кај што те избркале,и на негово место му даваа шанса на Парк и оној бекот бразилецот?

Сколс тогаш го играа, свежо вратен од пензија на 37 години :')

Како тргнале нашиве и 150 ќе дадат од инат, јбг ипа Мурињо ни е тренер, ќе ни умре млад ако не го донесе тоа што го замислил.

Па и овие од Манчестер ептен дудуци, решиле веќе да дадат 100 милиони за играчот, па сеа за 20 ќе било проблем... Давај ваму целата сума маму ви ебам, треба играчи да се пазарат, ебави икономистите.
Хахаха почнавте да навивате за да замини :)

Искрено ми е гајле дали ќе остани или не. Вервам дека соодветно ќе бидат реинвестирани парите. Нели клубот е над сите индивидуи
1 стабилно појачање Пјанич, 1 надежно Пјаца, и уште некој таму ...

Е сега да се вратам на приказните на Моџи од времето на лордот Овенс (Зидан де)
Прво купваш па продаваш оти ко ќе знат другите дека имаш за трошење одма набиваат цени.
Јесте дека е Марота добар со економиите, сеуште е руки за дебели трансфери.
Ваљда нема со 100милки да трча наоколу за да пазари туку има капарено уште некој.

За улогата која Погба ја има во овој Јувентус e заменлив. Јас би Матич/Херера од Порто и/или Џејмс Родригез/Иско :) би го задржал Заза и така :) Па не би било лошо да пробат да лупнат 30че/40че за Видал :pos:
Матич е недостапен,а овој Херера појма неам што играч е. Реално ако се испазарат двајца од овие 4ца би бил одличен паЗар,пример Херера и Иско. Меѓутоа мене ме плаши париве од Погба да не го поделат,односно со овие пари да се зема и средишњак и шпиц.

Ако го донесат Чичарито и го задржат Заза идам да го сторнирам тикетот Јуве шампион у ЛШ.

Друга работа, дојде време у фудбалов играчи да напуштаат конкурентни тимови у ЛШ за тимови што ќе играат ЛЕ и овие вториве можат дупло поголема плата да му дадат на играчот,што порано беше незамисливо

Gianluca Di Marzio ‏@DiMarzio 12m12 minutes ago
Adesso su #calciomercato a @SkySport: anche il @realmadrid ha chiamato la @juventusfc per @paulpogba ma giocatore si è promesso allo @ManUtd

Или во превод

Real Madrid have called Juventus for Pogba reports @DiMarzio
But Paul has made a promise to Man U

Пак има нешто за Квадрадо, демек сакал назад у Италија. Јуве, па и Интер и Милан on alert.

Осеќам дека ќе прај лицитација шефот

marota-velika310887020140927140129.jpg
[DOUBLEPOST=1469049282][/DOUBLEPOST]
Заеби, досега има фрлено еден џигер и едно колено.

Ако го донесат Чичарито и го задржат Заза идам да го сторнирам тикетот Јуве шампион у ЛШ.

Сторинирај, па пак уплати. Поголем коефициент ќе имаш :D

Друга работа, дојде време у фудбалов играчи да напуштаат конкурентни тимови у ЛШ за тимови што ќе играат ЛЕ и овие вториве можат дупло поголема плата да му дадат на играчот,што порано беше незамисливо

Погба ќе оди во Манчестер Јунајтед,не во Розенборг..Манчестер Јунајтед не е било кој клуб па за така да кажуваш дека ќе играат во ЛЕ..пак се институција,бренд,Мурињо е таму,Ибра е таму,огромна армија на навивачи..и плус веќе бил таму ...но до самиот крај ништо не се знае,утре на пример медиумите можат да напишат дека Погба ги одбил и ништо нема да биди.

Но ако се случи трансферот тоа ќе биди бизнис на векот,море каков век..на историјата..му го земаш за 0 евра,по неколку сезони му го продаваш за цел шлепер ..докторски изиграно.

Триефче бара Челзи
Chelsea are open to selling Juan Guillermo Cuadrado for €30m, as Juventus, Inter and Milan show interest.

According to Sky Sport Italia, Antonio Conte has given the all-clear for the Colombia international to move on, as the player requested a return to Serie A.

The ideal for him would be joining Juve, where he spent last season on loan to rediscover his confidence.

Inter and also Milan, who have his ex-Fiorentina Coach Vincenzo Montella, are other options for the 28-year-old.

The report claims Juve have offered €25m spread out in a loan with mandatory option to buy, but Chelsea want €30m.

The Blues paid €31m to take Cuadrado from Fiorentina in February 2015, but he never felt comfortable in London.

Не се малку 30м за Куадрадо , но не се ни премногу, човекот си заврши доста работа минатата сезона , ни треба таков играч во ростерот . Нека го вратат ич да не се мислат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom