- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
абе у ред со тоа, ама како и да е, таа пара (95 мил ) мора да биде исплатен било тоа и 1 или на 2 години..а таа сума е премногу за Игуаин. ептен премногу...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде бе ? 55м е превисоко ? За најдобриот голгетер во Сериа А .. мада нема потреба да се трошат зборови за Гонзало.. и 70 не се премногу за него... какви играчи вредат по 45 милиони денес па за Игуаин 50 биле премногу... јок. над 70 да речеш да премногу е..Човекот има неполни 29 години! Со оглед на неговата возраст, секоја сума над 50 милиони евра би била превисока.
ЈЕли бре друже ? една сезона му се погодила... сигурен си дека само една сезона.. Во Реал 121 гол така на среќа му се... му се погодиле и тие... немојте така, нее најдобриот напаѓач но е во самиот врв, гет оувер ит...Му се погодила една сезона и ајде, вредел 70 милиони. Дрн дрн милојке. Најдобар стрелец во Серија А? Па пред две години Лука Тони беше најдобар, дали и он вреди толку иако сеа е веќе пензиониран?
Ти ја оправи ли работата со Пјаца таму кажи до каде сте со наговарањето... остај го Гонзало концентрирај се само на Пјаца не мисли за друго...ЛЕле ќе плателе калузулата за Игуаин абе ќе се убијам ејјј ќе си пукам најглупиот напаѓач аиииии, ќе умрам. Абе која клаузула бе сакате да умрам тука на сред Задар мамето ваше да ви го ебам, од една страна мило ми е дека демонстрираме сила и прикажваме финансиска моќ која ја имаме од друга страна - Игуаин бе, сериозно? Се надевам дека Марота знај шо прај оти ќе се пукам. Белким се попаметни од мене да го ебам.