Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви проста математика (т.е. не е баш математика, туку логика, али ај): ПСЖ (или рандом богат клуб) веднаш ќе ги уплати бараните пари, Јуве на рати. Уствари Јуве и овие 20 милиони се уште ги плаќа. Ете затоа нема да се деси Јуве да доплаќа.

само што на рандом богат клуб му затребал Мората.

Еве ви проста математика (т.е. не е баш математика, туку логика, али ај): ПСЖ (или рандом богат клуб) веднаш ќе ги уплати бараните пари, Јуве на рати. Уствари Јуве и овие 20 милиони се уште ги плаќа. Ете затоа нема да се деси Јуве да доплаќа.
Nemat vrska dali Se kes ili na rati, ne sme na pazar.

A I nikoj ne plakja kes 20 milioni, ne Se budalete.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Италијанските медиуми денес пишуваат дека Кавани ќе е бр.1 опција ако си замине Мората од тимот.
Другата вест е дека имаме договор со Емполи да го пратиме Переира помладиот кај нив на позајмица.

Денес настапуваме со новите дресови =)

Што бидна со Берарди ќе ја биде работава или уште не е спремен?:ROFLMAO::ROFLMAO:

Абе до вчера го пљукавте Марота пошо договарал плаќање на рати, сеа наеднаш сите праеле така. Иди јуфки јади.
Koj go plukase?
Mozebi sto neplakja MN za Aguero tip na igraci.
Ako mozit neka go platit Lewa na 100 rati.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Денес е ден за славје, достате со карањата :angel:

Составот за денес

13227202_1393964087297483_1598514855817130990_n.jpg

Од идната сезона Хернанес и Переира несакам да ги видам во тимот... ПРОСЕЦИ!!!

Добри се дресовите, мене ми се допаѓаат.

Uncle Pat за 1-0. :cool:

Уште да ги имаа трите линии на рацете, ќе беа одлични. Нетипично за адидас да ги немаат.

Уште да ги имаа трите линии на рацете, ќе беа одлични. Нетипично за адидас да ги немаат.

Да, нетипично за Адидас ама кај овие дресови трите линии се под рацете поврзани со трите линии на шорцевите.

Ааааааааууууууу Дибала, што направи бе дете...?

:cuc:

Дај бе задржете го Мората за догодина, да не се замараме со барање напаѓач. Квалитетен, светска класа ЦМ ни треба на средината од теренот. Другото е евтино, може некој 5ти штопер без пари да земаме и играч кој ќе се менува десно со Лихштајнер (ако Квадрадо се врати во Челзи). Буквално 3-4 играчи ни требаат, без ништо значајно да продадеме се разбира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom