_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Италијанка е ова новата ,за атер на неа можда ќе останеможе од женска му зависи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Италијанка е ова новата ,за атер на неа можда ќе останеможе од женска му зависи

Јас пак мислам дека ова е максимумот на Мората, дека ќе остани на ова на добар играч. Мн лесно паѓа, дуел не издржва е ова е шо најпоќе ме нервира кај него, покрај глата нурната в земја нон стоп шо му е и тоа што е мн емотивен играч бе ептен налет то чоекот ако една шанса љуфни ја наведнува глата и депримиран е цела утакмица па примора да дојди до воаа ситуацијаМногу ќе биде добро ако остане Мората. Знам дека сезонава малце потфрли ама квалитетот што го поседува е повеќе од огромен и во оваа средина мислам дека за 3 4 години ќе биде во топ 3 напаѓачи во Европа...

Ако остани во Јуве дај боже да грешам, ако си оди дај боже ти да грешиш@DeviAngel Сепак мислам дека грешиш во врска со Мората и дека тука му е максимумот..![]()
[DOUBLEPOST=1463059786][/DOUBLEPOST]Иначе Реал ни побарал 40 милиони за Мората, тешко дека ќе остани во Јуве.

Онаја лепенката Jeep квари просек. Барем иста бела боја да ја напраеја.Сега дали ви е грд? М?
![]()
Е ајде де и мене то ми смета. Него кога да ти поминам на работа Канте да ти го донесамОнаја лепенката Jeep квари просек. Барем иста бела боја да ја напраеја.
?