Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И на почетокот од оваа сезона беше нула бе, се сеќавам баш од Наполи кога загубивме 2-1 на тој меч влезе од клупа и така пред очите ми е со истрижена глава, без фенси фризура каква што има.
Одличен е малиот изненадва колку е прибран и тој и Дибала мн благодарни играчи. Погба исто е доста паметен за негова возарст освен глупите фризури ептен на место дете.[DOUBLEPOST=1454027369][/DOUBLEPOST]
CZ1hAT4WEAAytgZ.jpg:large

Страшна слика[DOUBLEPOST=1454033854][/DOUBLEPOST]Bein Sports just named Barzagli-Bonucci-Chiellini as the second best overall trio in football after Suarez-Neymar-Messi

Последно уредено:
Треба да се лапне Банега пошто не даваат пари нашиве за Гундоган,а на овој му истекува договорот, што значи супер, и така во Кедира неможе да се има некоја доверба пошто го ебат повредиве редовно.

Како Банега, со години е на едно исто ниво, никако да се развие и да го достигне цел свој потенцијал.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Asamoah 3 nedeli a Mandzukic 1 mesec OUT...

A bash sega najdoa da se povredat ccc, Mandzukic ke go propusti o prviot mec protiv Baern. Ajde sega Morata i Zaza treba da pokazuvaat mnogu..

Банега со интер најверојатно е веќе договорен за на лето.
Не е официјално ништо ама се збори дека со Сапонара се се готово ама ќе дојде на лето.
Манџо па и Аса у ептен глуп период се повредија,ќе ја пропуштат соБаерн првата ама и интер и наполи.Нека не застанува Мората,иако јас мислам дека Ѕаѕа треба стартер да биде периодов.

Е ова е лошо веќе, овој Манџата многу корисен ќе ни беше против Баерн со тоа неговиот пресинг по противничките дефанзивци. Страшно ми е жал за Асамоа, го дотепаа повредите.

Pu da ti ebam srekata, u mn biten moment ni se povredija...Ke ni fali Mandzo mnogu, Zaza e negov tip na igrac, i znae da istrca i da napravi presing, ama i mn e zelen u glavata i strav mi e da ne potpadne pod pritisok na golem natprevar i da napravi nekoj glupost, sepak e dosta neiskusen za vakvi natprevari.

Od druga strana, vo odlicen moment dojdoa golovite na Alvaro, mnogu bitni psiholoski za nego.

Nema da me cudi vo posleden moment da donesat nekoj igrac vo napad od tipot na Matri i slicno, sepak ostanuvame na samo trojca napagaci, ne daj boze se desi makar i sitna povreda, ete sme bez izmeni u napad.

Не знам дали некој го има постирано, еве интересна случка за еден среќен навивач на Јуве и неговиот идол Мората http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/morata-priredio-navijacima-juvea-iskustvo-za-pamcenje/
ПС Вакво нешто да ми се деси мене со мојот миленик Торес 99 % ќе ме креват од кафичот на носилки од возбуда :D
Бравос за Мората, не се сите префригани фудбалери имало и луѓе :)

Тие 4-5 меча што ги изигра сезонава Асамоа како средишен играч, ги изигра на првотимско ниво... до толку ли бе кршлив стана...

А и Манџата, ај што губиме првотимец, туку губиме 1 од 4 напаѓачи пред тежок период... Сеа мора длабочината да дое до израз.

Не знам дали некој го има постирано, еве интересна случка за еден среќен навивач на Јуве и неговиот идол Мората http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/morata-priredio-navijacima-juvea-iskustvo-za-pamcenje/
ПС Вакво нешто да ми се деси мене со мојот миленик Торес 99 % ќе ме креват од кафичот на носилки од возбуда :D
Бравос за Мората, не се сите префригани фудбалери имало и луѓе :)
Нешто као 4 поста над твојот е постирано ова. :cautious:

Го постираше ова @Ilumious пред месец два, само не знам дали на форумов или на фејЗбукс...

Ова се десило одма после дуелот со Интер пред 2 дена... додека Фросе мислам дека објави за тоа кога се ошишал ќелав ради децата со рак

Ова се десило одма после дуелот со Интер пред 2 дена... додека Фросе мислам дека објави за тоа кога се ошишал ќелав ради децата со рак

Мислев уште се збори за исшишаната глава, не го ни отворив линкот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom