Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.079
- Поени од реакции
- 90.903
Али премногу е 25 милиони. Да се договорат на околу 15 некаде добро ќе биде.
Сумљаш у Марота?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Али премногу е 25 милиони. Да се договорат на околу 15 некаде добро ќе биде.
Марота кажа дека имале вербален договор за откуп а немало сума спомената ќе пееговаеале овие дена за исрара.[DOUBLEPOST=1453990191][/DOUBLEPOST]Асамоа и Манџукич се повредилеАли премногу е 25 милиони. Да се договорат на околу 15 некаде добро ќе биде.
Ќе плачи овај за назад алицајде, фала курцу бега Гвардиола иначе уште летово ќе го вратеа.Епа време беше, едина нормална работа што ја направи откако си замина.
![]()
Sent from my D2403 using Tapatalk

Асамоа и Манџукич се повредиле
2 недели е на располагање, па 2 месеца повреден..
околу цената добро е да се откупи. Дефинитивно има уште да се делка и да се обработи чоеков и ако се успее во тоа, техниката што ја поседува и пробивите што ги прави ќе бидат со поголем ефект. Вчера мамата им ја плака на интерашиве, ги отштрафи. Чинам половина фаули беа врз него. neka go platat debelo i nek sibat mamata“Bayern have not spoken to us yet about what they are planning with Kingsley after 2017,”
Немој да го врателе ова пичето, и ако дојди одма ауфридезен и ајт.
Лани откако поминавме групи се мана нула, ама шо коса ќе беше на него за неполн месец пак косиштеПред некое време не знам каде наидов на одговор од Мората зошто си ја истрижал цела коса. Одговорот му беше нешто поврзан со тоа кога посетил некоја болница каде што имало мали деца болни од рак кои посакувале да имаат убава коса како него, тој за да им надомести на некој начин се истрижал целиот нула.
Има нешто во дечково.

И на почетокот од оваа сезона беше нула бе, се сеќавам баш од Наполи кога загубивме 2-1 на тој меч влезе од клупа и така пред очите ми е со истрижена глава, без фенси фризура каква што има.Лани откако поминавме групи се мана нула, ама шо коса ќе беше на него за неполн месец пак косиште![]()