Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Али премногу е 25 милиони. Да се договорат на околу 15 некаде добро ќе биде.
Марота кажа дека имале вербален договор за откуп а немало сума спомената ќе пееговаеале овие дена за исрара.[DOUBLEPOST=1453990191][/DOUBLEPOST]Асамоа и Манџукич се повредиле

Епа време беше, едина нормална работа што ја направи откако си замина.
1e6ebc312a449a3a9a5898fe9609d275.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk

Епа време беше, едина нормална работа што ја направи откако си замина.
1e6ebc312a449a3a9a5898fe9609d275.jpg

Sent from my D2403 using Tapatalk
Ќе плачи овај за назад алицајде, фала курцу бега Гвардиола иначе уште летово ќе го вратеа.

Цел свет му честиташе сите федерации и курци палци, а шиткачов да ни заплакне очи? Можел само да му телефонира неморало вака. Арно му текнало. :)

Internacional left-back Rogerio (18) will sign a long-term contract with Juventus soon. [Globoesporte]

Rogerio will arrive today or tomorrow in Milan to undergo a medical at Sassuolo. They'll sign him in collaboration with Juve at €1.5m. [Sky

Овај Квадрадо доколку се најде „разумен компромис“ :D околу цената добро е да се откупи. Дефинитивно има уште да се делка и да се обработи чоеков и ако се успее во тоа, техниката што ја поседува и пробивите што ги прави ќе бидат со поголем ефект. Вчера мамата им ја плака на интерашиве, ги отштрафи. Чинам половина фаули беа врз него.
Мората мора да ја изгризе топката кога финишира за гол, ситуацијата кога имаше шанса за трет гол. Некако многу ми е мекуш во такви ситуации, како премногу да размислува или се двоуми та каде да шутнам, та дал ќе погодам ил промаршам.

Баш ми е жал за Асамоа, неможе глава да крене од повреди, многу отсуствува а кога е вратен е ѕвер играч, Кедира исто, само што он не ми е ни во избор на омилени во тимов.

“Bayern have not spoken to us yet about what they are planning with Kingsley after 2017,”
Немој да го врателе ова пичето, и ако дојди одма ауфридезен и ајт.

“Bayern have not spoken to us yet about what they are planning with Kingsley after 2017,”
Немој да го врателе ова пичето, и ако дојди одма ауфридезен и ајт.
neka go platat debelo i nek sibat mamata

Marotta has decided to meet again with Caceres's agent to discuss a renewal, the defender is willing to stay at Juventus. [@romeoagresti][DOUBLEPOST=1454018181][/DOUBLEPOST]Kicker: An unnamed #FCBayern player says the current mood at the club is "not good" due to injuries but also because of Pep Guardiola.

After Juve-Inter, Morata saw a fan sitting alone at a pizzeria so he paid for his meal & invited him to sit with him

CZ1iOKjUkAAOKXU.jpg:large

Последно уредено:
Пред некое време не знам каде наидов на одговор од Мората зошто си ја истрижал цела коса. Одговорот му беше нешто поврзан со тоа кога посетил некоја болница каде што имало мали деца болни од рак кои посакувале да имаат убава коса како него, тој за да им надомести на некој начин се истрижал целиот нула.

Има нешто во дечково.

Пред некое време не знам каде наидов на одговор од Мората зошто си ја истрижал цела коса. Одговорот му беше нешто поврзан со тоа кога посетил некоја болница каде што имало мали деца болни од рак кои посакувале да имаат убава коса како него, тој за да им надомести на некој начин се истрижал целиот нула.

Има нешто во дечково.
Лани откако поминавме групи се мана нула, ама шо коса ќе беше на него за неполн месец пак косиште :D

Лани откако поминавме групи се мана нула, ама шо коса ќе беше на него за неполн месец пак косиште :D
И на почетокот од оваа сезона беше нула бе, се сеќавам баш од Наполи кога загубивме 2-1 на тој меч влезе од клупа и така пред очите ми е со истрижена глава, без фенси фризура каква што има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom