Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Двата гола ради тој нашиот Плејбој примивме, му ебам тоа брадата никаква.

Алегри :pos: Некад си мислам дека играчиве намерно го нервираат, само за да изреагира смешно. Then again, Бонучи :facepalm:

Ах бре Бонучи, црпко празна, треба на Касерес клупа да му грееш...

На сета мака, Алегри стварно ме изнасмеа на крај :tvg:

Заеби Автоголот, се дешава.
Ама како заспа за следната акција ....

Дoбрa рутинскa пoбедa.
Не гo пцујте oдмa Бoнучи имaше сaмo лoш ден ...

Алегри :vozbud:

Поради ова го обожавам Алегри :pos:
Не би ме изненадило Касерес да добие нов договор ма да жртва ќе биди за Ругани.

Боље да игра Ругани бар знаеш и да греши ќе учи,ќе стекнува искуство.Овој по грешка е роден му ебам фацата грда киксерска.Можеше многу да не кошта ако ни израмнеа....

Бонучи-во е трагедија. @Leo Bonnie опрај се, не го пуши .!. :D

И јас имам душа, св Никола беше вчера, визита ова она :icon_lol:. Уште сега ако не добие Ругани шанса место Бонучи или Киелини ќе почнам и јас да ги пцујам сите.

Тоа е исто како да кажеш зошто дефанзивците даваат голови, па нели инструкциите им се да играат одбрана.

кажи ги барем до крај инструкциите, и одреден дефанзивци имаат инструкции на корна да идат у 16 да дадат гол, со што имаат инструкции да дадат гол а не само да играат одбрана како што викаш ти.

Да ни го свирнеа на крајот сета работа направена последните два месеци ќе ни паднеше во вода. Не е само Бонучи крив, цел тим престана да игра на 1-3 резултат. Во сезона каде што изгубивме бодови повеќе отколку што треба вакви егзибиции може да бидат фатални.

Уште еднаш ваков катастрофален начин на бранење водство од два разлика не смее ни на сон да се деси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom