Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Е јебига Мората, мораше гол да даеш... враќај одма самодоверба или заслужено на клупа ќе се вратиш.

Генерално, добро делуеме.

Да не е Џиџи кур ќе пушиме, да ти ебем зицерот на Мората у гз да ти ебем, ми се свиѓа што Дибала не е само фати шутни ама има и мозок малиов алал да му е, се надевам дека во второво полувреме ќе си ги искористиме шансите максимално, а Мората заслужува да биде во втор план со Заза ако продолжи вака, а баш штета лани беше цар, ваљда не се уплашил од конкуренцијата.

Ај Заза нека влези или некој младинец. Доста му беше на Мората

Добро е шо Сити губат... мило ми е за ЛаФот Антички :)

Мамичето мамино на Мората.... еве засега не кошта второ место, не ни сакам да помислам што би можело да не кошта понатака :tapp:

Јас да сум на местото на Заза ќе си одам први прва прилика а налето коќе си оди ова примадоната за во РМ нека плачат по мене

сити водат ок, ај неможете сега да изгубите пичкави матер барем нерешено мората ке се напијам една дозерка креатин и ке идам женати ке ја ебам до не го потрошам компир еден покварен

Дибала будалооооо :vozbud:[DOUBLEPOST=1449609947][/DOUBLEPOST]
сити водат ок, ај неможете сега да изгубите пикави матер барем нерешено мората ке се напијам една дозерка трибулус и ке идам женати ке ја ебам до не го потрошам компир еден покварен

:oleee:[DOUBLEPOST=1449610085][/DOUBLEPOST]Ајде кој ги еба слепциве цела утакмица на нерешено одевме ебаве неспособните ебаве никакви гниди едни

Ми се ебаја гласни жици бе оооо труп еден бе сестрата у пичка да ти ја ебем бе

Пес мајка ти да ти ја еби неспособен еден пичка ли ти лепа материна глупа непрокопсана. Куро да ти падни пичка ти матер рамен да останиш напред од мочниот меур да умриш да ти пукни ко балон.

А тебе Алегри шо го остај ова магарето во игра наместо Заза пред да му падни курот вонбрачно дете да има со Мората и внук да имаш од него во исто време и паравнуци.

Толку од мене неќам прв состав да намириса ова педерчето шпанско после, само со гол одлучувачки за трофејот со ушите ќе му опростам.

Манџа враќај се овај ќе не умри.

Најебали смо.
It-appears-we-are-fucked.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom