Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мондо смири се беПес мајка ти да ти ја еби неспособен еден пичка ли ти лепа материна глупа непрокопсана. Куро да ти падни пичка ти матер рамен да останиш напред од мочниот меур да умриш да ти пукни ко балон.
А тебе Алегри шо го остај ова магарето во игра наместо Заза пред да му падни курот вонбрачно дете да има со Мората и внук да имаш од него во исто време и паравнуци.
Толку од мене неќам прв состав да намириса ова педерчето шпанско после, само со гол одлучувачки за трофејот со ушите ќе му опростам.
Манџа враќај се овај ќе не умри.
Ко така делот за Алегри го повлекувамМората не кошташе 1во место, а Заза не беше ни на клупа така да немавме друг напаѓач. Сеа останува да се молиме да не добиеме некој од Баерн и Барса.
Ко така делот за Алегри го повлекувам![]()
Sto si zapnal be pa ti so toj vitale, ne e ni napagac detetoМората после овој меч, одма назад во Мадрид... да не го гледам веќе во тимот.
Мрша, ѓубре едно!!! Ти се пружа прилика а се однесуваш како партиски гзолижач вработен во јавна установа. Кур да ми бричиш... на Витале нека му дадат шанса, Бориело нека го вратат, само Мадридсково педерче да не го гледам, му ебам тоа лузерската небричена фаца.
Притисок, шеќер, мрснотии, триглицериди, ма се ми се качи ради ѓубрево.
Sto si zapnal be pa ti so toj vitale, ne e ni napagac deteto![]()
Мората можеби денеска не даде гол но не е праведно да се критикува толку и да се колне. Лош ден имаше што е тука е идеме понатаму само на Барса да не се налета со сите други ќе се држиме.
Мората е крив и за против Менхенгладбах што не ги тепавме барем едниот двомеч? Мижеби е крив и за тоа што циганине тепаа против Севиља и Менхенгладбах во 90+? И за пречката од Дибала е Мората крив. Среќата ни сврте грб едноставно и нејќеше да влезе што е тука е идеме понатака.
Кога е ждребката за 1/8 дуели?
Се слагам, не дека не промаши некои работи што не смеат да се промашат, ама тоа е...се случува на вакви натпревари, ќе си седи на клупа заслужено и тоа е тоа.Промаши што промаши Мората, но јас мислам дека претеравте со критикување, ајде ќе сватев да испадневме од ЛШ, но вака? До вчера Манџукич беше Амаури во Хрватска верзија,а од денес го напрајвте Трезеге..На секој може да му се случи лош натпревар. Ова е ЛШ, нема лесен натпревар,така да кој и да се падни треба максимална посветеност. Значи воопшто не е фер одма со дрва и камења да се фрла против некој што одиграл 1 лош натпревар.
А еве малку хипотетичко прашање,чим Мората бил главниот виновник. Што ако тој не го дадеше голот против Сити во гости?