Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Квадрадо нема што да бара во прв тим. Многу недефиниран играч, дури и да направи нешто позитивно не е тоа тоа.

12075067_1269764936384066_67125130338049303_n.jpg

Ги искина начисто.
Си ја намести добро, ја шутна уште подобро.

очигледно е - Дибала ќе ја направи многу неизвесна Серија А до крајот на шампионатот,вистинско освежување би рекол во прав момент се случува од сезоната,ќе има поголем мотив и инспирација кај останатите да се искажуваат повеќе,сезоната е во полн ек[DOUBLEPOST=1449261289][/DOUBLEPOST]па не знам друг фудбалер кој има пролеано повеќе крв од киелини за Јуве :ROFLMAO:

Последно уредено:
Дибала шта речи. Ова се чекаше од него. Добро е шо полека влезе во огнот.

Инаку да го пофалам и Манџо кој звер е во дефанзива.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Дибала преодличен исто и Манџо сегде го има очигледно дигна форма а и самодоверба само зошто бе онаков глуп жолт.

Сандро ги искина лево, Стураро нема маш шо ќе го турни на терен ама мн слаб бе напред упм, назад животиња...[DOUBLEPOST=1449261674][/DOUBLEPOST]Дибала ли е? Меси ли е ?

Пу пу машала

Koga ke stisnam kreiraj listu na ova SF Telekom za moment se pojavuva crn ekran,ama odma se gasi i ne mi dava plejlista.Nekoja ideja zosto?

Манџо треба за асистенцијата да се пофали за вториот гол, во одбрана поише овие од Лацио му ги местеа за пресекуење. Друг за фалење е Асамоа, одличен, исто и он со хокеарска асистенција за вториот. И најмногу да се фали нормално, Дибала. Стураро пак го покажа талентот со топка, сам е, сака да нафрли, и остана само на желбата... Лацио ништо посебно не игра, ние да не се опуштаме, и ќе ја биде лесно...

А да, и Сандро обавезно у прв тим.

Последно уредено од модератор:
Асамоа го заборајв само здрав прав да е. Прав Видал, па и првиот гол тој ја прати доцсандро, одлично кожбинираат. Сандро е машина лево пак опасно нафтлање и пак гол :)

Sent from my SM-T800 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom