Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај барем денес игра одлично Стураро. Манџу ги тепа сите само за да ги повреди или умори за дибала како сателит да му поминиЏабе со Стураро и Манџо...
Тоа тие некомплетен тим шта чеш... Али со оглед на тоа в шестнаесетник ги напикавме.. Добро е сега за сегаI sega ? Kvadrado rusi taktika ? Ili drugi rusat...
Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk
Окарај сочно речи пес да му еби мајкатаМанџукич не се ни труди што најмногу ме нервира. Да му ебам матер.
Ти заебаваш, одлично игралНе заебавај барем денес игра одлично Стураро. Манџу ги тепа сите само за да ги повреди или умори за дибала како сателит да му помини![]()
Вaш ќе велев крилa или 352 oти oчигледнo преку срединa се брaнaтТи заебаваш, одлично играл... Игра да речеме коректно, али проблемот е шо Милан се бункер, ние стално у посед, а при таква игра и коректно коа игра Стураро не е доволно.. плус сеа и жут има па ќе мора да пази.. Лемина или Квадрадо место него, а за Манџа<>Мората се подразбира.
Јас искрено не можам да го замислам Дибала како што ти го гледаш. Човеков да игра заедно со Мората во шпиц и со добра треква, има да се искини од голови. Ама тоа е, Бепе ја заеба работата со треквата и моментално можи држи муабетот што му ја даваш таа позиција. Во други околности никако.Сакам Дибала да го видам зад Манџу и Мората.
Епа за тоа и зборам, али се повеќе и повеќе Дибала докажва дека е шпиц, ете Алегри изјави дека Дибала е SS и дека како таков го тренира и дека е прво тимец али дека мораше полека полека да го вклопи.[DOUBLEPOST=1448166720][/DOUBLEPOST]Јас искрено не можам да го замислам Дибала како што ти го гледаш. Човеков да игра заедно со Мората во шпиц и со добра треква, има да се искини од голови. Ама тоа е, Бепе ја заеба работата со треквата и моментално можи држи муабетот што му ја даваш таа позиција. Во други околности никако.
Не знам шо математики си имаат горе во управа, али јас без плеј, не можам да го замислам нападов, посебно што имаме двајца млади таленти што слободно би дрмале. Зимава не верувам т.е. сигурен сум дека нема да донесат таков играч, ама бате на лето обавезно.
Манџава веќе ја губи мојата поддршка што ја имаше откако дојде. Не дека бев фанатик по него, туку ете, ме измамија добрите партии што ги имаше во поранешните клубови. Не ја играме таа игра каде што би дошол до израз, значи за центаршутеви зборам што би идале од страните. Така да на лето на тезга за продажба.
Tи бе за Барса да не навиваш?Тапа... ама имавме посед![]()