Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе со Стураро и Манџо...
Не заебавај барем денес игра одлично Стураро. Манџу ги тепа сите само за да ги повреди или умори за дибала како сателит да му помини :D

I sega ? Kvadrado rusi taktika ? Ili drugi rusat...

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk
Тоа тие некомплетен тим шта чеш... Али со оглед на тоа в шестнаесетник ги напикавме.. Добро е сега за сега

Манџукич не се ни труди што најмногу ме нервира. Да му ебам матер.

Манџукич не се ни труди што најмногу ме нервира. Да му ебам матер.
Окарај сочно речи пес да му еби мајката :D[DOUBLEPOST=1448138589][/DOUBLEPOST]Сакам Дибала да го видам зад Манџу и Мората.

Иначе Маркизио кога играл не сме изгубиле натпревар ( 8 утакмици досега)
А кога не играл сме изгубиле 4 од 9.

Не заебавај барем денес игра одлично Стураро. Манџу ги тепа сите само за да ги повреди или умори за дибала како сателит да му помини :D
Ти заебаваш, одлично играл :D... Игра да речеме коректно, али проблемот е шо Милан се бункер, ние стално у посед, а при таква игра и коректно коа игра Стураро не е доволно.. плус сеа и жут има па ќе мора да пази.. Лемина или Квадрадо место него, а за Манџа<>Мората се подразбира.

Ти заебаваш, одлично играл :D... Игра да речеме коректно, али проблемот е шо Милан се бункер, ние стално у посед, а при таква игра и коректно коа игра Стураро не е доволно.. плус сеа и жут има па ќе мора да пази.. Лемина или Квадрадо место него, а за Манџа<>Мората се подразбира.
Вaш ќе велев крилa или 352 oти oчигледнo преку срединa се брaнaт :D

Sent from my LG-MAGNA

Значи среќа Евра шо се повреди... Сандро најдобриот меч откоа дојде, Дибала мора секој можен меч да го стартува, Манџата труп, Стураро добар дефанзивно ама не знае да подава и не знае правилно да одлучи во фаза на напад и не смее да биде стартер на натпревари од важност... Алегри денес беше спасен од индивидуалната мајсторија на Дибала и Сандро кој непланирано влезе, тоа што смени формација не промени скоро ништо во играта, многу ме нервира што е тврдоглав за одредени играчи...

Сакам Дибала да го видам зад Манџу и Мората.
Јас искрено не можам да го замислам Дибала како што ти го гледаш. Човеков да игра заедно со Мората во шпиц и со добра треква, има да се искини од голови. Ама тоа е, Бепе ја заеба работата со треквата и моментално можи држи муабетот што му ја даваш таа позиција. Во други околности никако.
Не знам шо математики си имаат горе во управа, али јас без плеј, не можам да го замислам нападов, посебно што имаме двајца млади таленти што слободно би дрмале. Зимава не верувам т.е. сигурен сум дека нема да донесат таков играч, ама бате на лето обавезно.

Манџава веќе ја губи мојата поддршка што ја имаше откако дојде. Не дека бев фанатик по него, туку ете, ме измамија добрите партии што ги имаше во поранешните клубови. Не ја играме таа игра каде што би дошол до израз, значи за центаршутеви зборам што би идале од страните. Така да на лето на тезга за продажба.

Јас искрено не можам да го замислам Дибала како што ти го гледаш. Човеков да игра заедно со Мората во шпиц и со добра треква, има да се искини од голови. Ама тоа е, Бепе ја заеба работата со треквата и моментално можи држи муабетот што му ја даваш таа позиција. Во други околности никако.
Не знам шо математики си имаат горе во управа, али јас без плеј, не можам да го замислам нападов, посебно што имаме двајца млади таленти што слободно би дрмале. Зимава не верувам т.е. сигурен сум дека нема да донесат таков играч, ама бате на лето обавезно.

Манџава веќе ја губи мојата поддршка што ја имаше откако дојде. Не дека бев фанатик по него, туку ете, ме измамија добрите партии што ги имаше во поранешните клубови. Не ја играме таа игра каде што би дошол до израз, значи за центаршутеви зборам што би идале од страните. Така да на лето на тезга за продажба.
Епа за тоа и зборам, али се повеќе и повеќе Дибала докажва дека е шпиц, ете Алегри изјави дека Дибала е SS и дека како таков го тренира и дека е прво тимец али дека мораше полека полека да го вклопи.[DOUBLEPOST=1448166720][/DOUBLEPOST]
Тапа... ама имавме посед :icon_mrgr:
Tи бе за Барса да не навиваш?

Последно уредено:
Мора да има некој оптимист во фан клубов... од кога почна сезоната се како намуртени сте ми, посебно Мондо :(.

Он секој натпревар буквално вака го сваќа :-P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom