Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
По смрдена и умрена и покојна екипа од Гладбах немам видено одамна. Ако овие покојници не ги тепаме, треба сами да си направат саботажа на авионот за Италија и да се самоубијат сите до еден.

По смрдена и умрена и покојна екипа од Гладбах немам видено одамна. Ако овие покојници не ги тепаме, треба сами да си направат саботажа на авионот за Италија и да се самоубијат сите до еден.

Истото го реков и кога игравте дома.

Истото го реков и кога игравте дома.
Шала на страна, многу се умрени и греота е да ни земат 2 или 4 бода мртвиве. Јуве ако не победи сега време е за самоубиство. Со други зборови, ако не можеш да го тепаш ваков Гладбах, не заслужуваш да живееш. Па еден Малме лани поубав фудбал прикажа против Јуве во двомечот.

Како би го зел црепов Хернанес со копачка у глава... абе јас сум за доживотна забрана за вакви стартови на вакви амеби. Која свиња, едно може комотно да му уништи кариерата на играчот, друго и најлошо за нас да ни го спопика еве вака.

Не го ни чепна бе, не паничете.

у пакет со маркизио, јас сега кога доби црвен хернанезс видов дека играл маркизио кога идеше да збори со судијата....

Не го ни чепна бе, не паничете.
Не дај Боже и да го чепни. Мислам биди реален....

Не знам дал има дисциплинска постапка да му поводат од наша страна, али дефинитивно треба да ја чукне главата. Цел тим страда од што го боли главата.

у пакет со маркизио, јас сега кога доби црвен хернанезс видов дека играл маркизио кога идеше да збори со судијата....
Ти ќе играш после?

со маркизио како со 10 да играме така да немора никој да има исто ке е...
Брат само прашав, ако не играш ти, јас да се спремам! Пошто и онака Маркизио е за продавање! Оф оф аман!

не грешка се извињавам, не смее маркизио да се продаде, он игра од мал за јувентус и навива мора да остане. тоа што стураро има поише импакт на игра не е битно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom