Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
10 кола а 12 бода, а игравме со сасуоло, киево, удине, фросиноне, само овде има толку бодови, катастрофа.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Ако додека си у дугови и гледаш да ги исплатеш, у меѓувреме донасаш играчишта (пола у години) за џабе па не би рекол дека е градење на екипа туку ај да попунеме празно место додека не застанеме на две нозе.

Сеа овоа шо се случува ја би го наречел градење на тим, све млади дечки. Економија сврш, со тек на време ќе се дојде до посакуваното, е сеа шо не пале од прва, не пале, али имаш тим за наредни 7-8 сезони, ако запале како шо е сеа.

Алегри најголема дупка што го става Манџуќич пред Мората...

А судијава денес немаше ист критериум за двата тима ..

Срцето ми се кине не можам да гледам, едвај на сила ги догледувам до крај мечевите. Нема што да кажам, јас ставив точка после мечот против Менхенгладбах кој одлучивме од некоја си причина да не го играме. По 100ти пат се јави истиот проблем. Првото полувреме го прескокнавме 11 пати од 13 натпревари. Не играме од почеток. Тоа е единствено вина на Алегри и никој друг. Секогаш ги грешеше стартниот состав. Ама буквално секогаш.

Алегри најголема дупка што го става Манџуќич пред Мората...

А судијава денес немаше ист критериум за двата тима ..
Абе ај за Манџукич да го сфатам некако ама за ставањето на Заза место Дибала:tapp::tapp::tapp:.

@Stefan-kobe е Стефан цобе не ни ставај лајкови да не ти ебам стомаики :busi:

Чекај да одам да се порадувам на поразот на Јуве, не за друго ќе се разочарав ако сврзевме 2 победи, а камоли 4-5...:unsure:

Дефинитивнo Алегри е кривецoт штo бaрaт прв сoстaв Леминa Мaнџукич и Стурaрo a зa Киелини време е дa се сели нa клупaтa глупaвo земa вaкoв црвен штo не му е прв пaт ...

@Stefan-kobe е Стефан цобе не ни ставај лајкови да не ти ебам стомаики :busi:

Чекај да одам да се порадувам на поразот на Јуве, не за друго ќе се разочарав ако сврзевме 2 победи, а камоли 4-5...:unsure:
:pos::pos:
Викам ај да влезам да видам што коментирате, и онака ми прдна си викам на сите ќе им стегам лајкови, кој ги ебе. :D А само твојот пост и оној на гранде јуве ги прочитав, другите не ги ни погледнав. :D

што побрзо си оди алегри подобро за јуветус човекот незнае каде тера ако остане ке ипаднеме од лига :)
ако очекуваме овој да ги воигра ке му требаат години а да и еден збор за ањели ако сакаш европски јувентус вложи во проверени играчи а не во просеци и да чекаш ако биде биде ако не тоа е
јувентус е далеку од европски тим ни се смее цела европа со овие резултати и прашање е и дали ке стигнеме до 3то место

Да не ризикува некаква повреда на веќе изгубен натпревар
Абе ако он се помирил со пораз, јас не сум:pos:. Имаше време уште а он ми става очобол играч како Заза. Абе ќељавицата неможе ни у Вардар да фати место а у Јуве веќе одигра солидна минутажа. На Марота крвта да му ја ебам ако не се ослободи од него у Јануари. Типот нема ама баш ништо фудбалско у него па да речеш "еве у тоа и тоа е добар". Буквално во се е лош, од дриблинг, од позиционирање, од скок игра до шут.

Јас се помирив уште кога го видов стартниот тим, ама ај си ќутев да не ми ебевте тристомајки тука на форумов
Тим ко Јуве не смее да дозволи да има одреден стартен тим. Арно ама кога веќе дозволиле да е така, во него несмеат да припарат играчи ко Стураро, Падоин, Заза... а таквите многу често стартуваа сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom