Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е што нема фрактура, само удар
La Juve conferma: niente frattura al perone per Morata, solo un fortissimo trauma contusivo

Значи максимум 2-3 недели можи да оттсуствува?

:busi: Ајде бре гони се у курац ... таман си легнаа на брашното со Дибала напред тандемче... сега и Манџо ако не се врати за со Интер кој ќе игра напред ? Куров мој :jajce:....

:busi: Ајде бре гони се у курац ... таман си легнаа на брашното со Дибала напред тандемче... сега и Манџо ако не се врати за со Интер кој ќе игра напред ? Куров мој :jajce:....
Simone+Zaza+Italy+Training+Session+zg7haUDjhtYl.jpg

Добро е ипак ништо сериозно, ипак со Интер е под голем знак прашалник, мислам дека ќе одмара најверојатно ...
Инаку Лемина не беше Французин бе ? За Габон постигнал гол , јас цело време Французин го сметам....

Пауза од 2 недели, го пропушта само Интер

Гомното ми се заледи кога прочитав дека можно е неколку месеци да биде надвор од терените.

Инаку доста често се повредува Мората откако е кај нас, оваа сезона му е веќе втора или трета повреда. А и лани уште кога пристигна беше повреден, стаклен е малку у п.м.

Во принцип доста мек играч е Мората, иако многу го сакам, мора да се зацврсти и да не се плаши од дуел, тоа му е убедливо најголема слабост.
Ако го подобри и тоа и малку подобра реализација, може да се развие во комплетна 9ка.

Абе шо мек со две нозе го удри по лист :D Не заебавајте да бидиме среќни шо не му ја скрши ногата.

Гомното ми се заледи кога прочитав дека можно е неколку месеци да биде надвор од терените.

Инаку доста често се повредува Мората откако е кај нас, оваа сезона му е веќе втора или трета повреда. А и лани уште кога пристигна беше повреден, стаклен е малку у п.м.

Што се повредува, му влзе тој од Лихтенштајн со две нозе у џигер и панкреас. Ваков улаз од позади многу лесно може да доведе до скршеница

Што се повредува, му влзе тој од Лихтенштајн со две нозе у џигер и панкреас. Ваков улаз од позади многу лесно може да доведе до скршеница
Не ни видов како се повредил вчера, туку поентата ми е дека ова му е петта повреда за нешто повеќе од година.

И Переира се повредил.

Ова е моментот кога ми се врти едно глупаво правило кое треба фифа да го примени без мислење.
Кој повреди играч (ако е фал, ако е несреќен старт никому ништо) - излегува надвор од терен се додека и другиот е надвор. (Со можност ова да се множи x2, x3 и сл)
Истата приказна за подолго отсуство - Повредениот 2 месеци во аут, Касапот 4 месеци во аут.
Мислам дека малку ќе ги омекни дефанзивците ова и ќе размислат дваоату пред да влезат во некој старт.

Со моменталното правило, максимална казна на некој касап од Лихтенштајн, Македонија, Андора е црвен картон и никому ништо. Моменталните правила ги стимулира дефанзивците да се груби.

Па има и суспензии за таквите, прегруби стартови одат на комисија па ги суспендираат.. сепак е дел од спортот, мора да се прифатат јебига.. но една работа што не е прифатлива е тоа лајното на клупата на шпанската репрезентација што ми вади најдобар состав (светски првак) против факин лихтенштајн.. па да извади екипа од секунда дивизион од тенерифе елче и гранада ќе ги добијат овие аматери..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom