Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Од вас си кажувате или има муабети за наводна смена на тренерот?

Капело е отуштен од рускава репка.
Да ама уште зема плата.

После ЕУРО2008 не сакам да го смислам Донадони. Колку и да бил добар во Парма.
Монтела го неќеја ни навивачите на Фиорентина лани. Проблемо со него е шо исто бил тврдоглав.

Можеби сега е време за Дешамп. т.е. не сега ама на лето после Европското.
Тотално се согласвам.

Спалети ми е желба мене години години :drk:

Од вас си кажувате или има муабети за наводна смена на тренерот?
Муабетот почна од GdS дека ако добие отказ Алегри - Капело и Липи биле спремни и ете ти тема цела :D

Ма каков Спалети бе.
А шо велиш на ова ? Слично како Гигс кај Јунајтед

alessandro-del-piero-tall.jpg

Не сите фудбалски легенди станале и тренерски.
Toчно а Дел Пиеро според мене не е за тренер :D Ама кога веќе тргнавме со пишење оти па да не го спомни ме и него.

Мајтап на страна тренеров на Торино е добар, Вентура.
Пред некое време. Т.е. лани мослам дека ти предлагаше некој од младиве. Дали на сасуоло или на кој беше не се сеќавам. Демек правел детални анализи на противниците и што ти знам друго шо имаше.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Го изгубив оргиналниот извор... еве ти од Екипа :giggle:
Аха и бидејќи ептен му вервам на овие нашиве а никаде не прочитав ваква работа кај италијаните да му чкртнам минус на екипава.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ако дојди Липи частам, уште одсега да кажам. 2ра опција за мене Дешамп па Спалети, со Спалети сигурно би играле убав фудбал но за резултати не знам.

Абе 99% го подржувавте Алегри до пред две-три недели, а сега од обичен муабет и шпекулација му најдовте пет заменици за еден саат. Јас не сакам да менуваме тренер на сред сезона, ептен несериозен пристап ми стои тоа. Јас мислам оти нема шанса сега да го сменат, можно е дури другата недела ако не ги победи Севиља и Болоња во меѓувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom