Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама уште зема плата.Капело е отуштен од рускава репка.
Тотално се согласвам.После ЕУРО2008 не сакам да го смислам Донадони. Колку и да бил добар во Парма.
Монтела го неќеја ни навивачите на Фиорентина лани. Проблемо со него е шо исто бил тврдоглав.
Можеби сега е време за Дешамп. т.е. не сега ама на лето после Европското.

Отпуштен = Уште зема платаКапело е отуштен од рускава репка.
Муабетот почна од GdS дека ако добие отказ Алегри - Капело и Липи биле спремни и ете ти тема целаОд вас си кажувате или има муабети за наводна смена на тренерот?

Ма каков Спалети бе.Да ама уште зема плата.
Тотално се согласвам.
Спалети ми е желба мене години години![]()
А шо велиш на ова ? Слично како Гигс кај ЈунајтедМа каков Спалети бе.
Toчно а Дел Пиеро според мене не е за тренерНе сите фудбалски легенди станале и тренерски.
Ама кога веќе тргнавме со пишење оти па да не го спомни ме и него.Не сум сигурен дека ќе биди тренер.А шо велиш на ова ? Слично како Гигс кај Јунајтед
![]()
Пред некое време. Т.е. лани мослам дека ти предлагаше некој од младиве. Дали на сасуоло или на кој беше не се сеќавам. Демек правел детални анализи на противниците и што ти знам друго шо имаше.Мајтап на страна тренеров на Торино е добар, Вентура.
Аха и бидејќи ептен му вервам на овие нашиве а никаде не прочитав ваква работа кај италијаните да му чкртнам минус на екипава.Го изгубив оргиналниот извор... еве ти од Екипа![]()