Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Криво ми е дека пред голот игравме убо со оглед дека сме на гости кај Наполи после распад система.

Тоа е без Маркизио, Кедира, Мората, Манџукич, Лихт и Куадрадо тоа е тоа.

Во ситуација кога му гори под нозе и кога мора да победи Алегри зима го остава на клупа единствениот играч што ни игра нешто сезонава, Куадрадо. Погба е тотално изгубен сега кога нема кој да игра за него, без Маркисио немаме тотално никаква организираност на средина. Хернанес воопошто нема квалитети да игра на таа позиција.

Која е улогата на Погба во тимот , се изгуби човекот ?
Шо да не се изгуби кога имаш среден ред од Хернанес, Лемина кои треба да роварат се знај дека ти си единствената опасност нон стоп е удвоен

Која му е поентата на Бонучи и Киелини што ја прескокнуваат цела средина и туку ја качат топката. Ајде барем да беа прецизни, ќе сватев. Переира првите 20 тина минути блескаше после се вклопи во сивилото.

Погба не можи сам да ги добива натпреварите, тој покрај аут линијата се бори со 3 играчи на Наполи, Хернанес, Евра и Заза го гледаат и си стојат наместо да се ослободат да ги проигра.

Среќа што Наполи не се којзнае што посебно, досега резултатот 3-0 ќе беше.

Ако не смени нешто Алегри, уште 600 минути да играат нема до гол да се приближат а камоли да постигнат гол.

Гостувањево во Неапол е во најлошиот момент од сезонава. Ајде да видиме што ќе се случи во второво полувреме.

Во ситуација кога му гори под нозе и кога мора да победи Алегри зима го остава на клупа единствениот играч што ни игра нешто сезонава, Куадрадо. Погба е тотално изгубен сега кога нема кој да игра за него, без Маркисио немаме тотално никаква организираност на средина. Хернанес воопошто нема квалитети да игра на таа позиција.
Го чува за ЛШ ама второво со Мората сигурно ќе ги видиме.[DOUBLEPOST=1443296771][/DOUBLEPOST]Јас ова ќе речам - Благодарение на Марота, Октомври е а ние уште експериментираме со формација.

Јас ова ќе речам - Благодарение на Марота, Октомври е а ние уште експериментираме со формација.
Јас како што знам тренерот ги прај формациите, а Марота не е тренер на Јуве :)

Дисциплината на играта на тимов е на НУЛА во натпреварот, а тоа е по вина на Алегри. Нема некоја стратегија, концепција, ништо. Бонучи и Киелини го имитираат Пирло, Заза 40 минути во офсајд помина, Евра си трчка како на пикник да е, а тоа е вина само на тренерот. Дибала комплетно отсечен, Падоин игра стабилно, колку што можи за натпреварот, иако носи вина за голот (не колку Киелини и Бонучи).

Јас како што знам тренерот ги прај формациите, а Марота не е тренер на Јуве :)

Дисциплината на играта на тимов е на НУЛА во натпреварот, а тоа е по вина на Алегри. Нема некоја стратегија, концепција, ништо. Бонучи и Киелини го имитираат Пирло, Заза 40 минути во офсајд помина, Евра си трчка како на пикник да е, а тоа е вина само на тренерот.
И сам знајш на шо мислев, Алегри вриска цело лето по треквартиста апсолутно цело лето а поради тој треквартиста кој го немаме моментално шалтаме низ формации ко ненормални. Али ајде ќе видиме.

Ај да го видиме второво.

Го чува за ЛШ ама второво со Мората сигурно ќе ги видиме.[DOUBLEPOST=1443296771][/DOUBLEPOST]Јас ова ќе речам - Благодарение на Марота, Октомври е а ние уште експериментираме со формација.

Па моментално би рекол дека првенстовото е поважно од ЛШ со оглед каква ни е бодовната стуација.

Сам јас немам звук преку ова програмчево илу и другите имате проблем?

И сам знајш на шо мислев, Алегри вриска цело лето по треквартиста апсолутно цело лето а поради тој треквартиста кој го немаме моментално шалтаме низ формации ко ненормални. Али ајде ќе видиме.

Ај да го видиме второво.
Алегри не врискаше за треквартиста. На секое можно интервју изјавуваше дека трансфер стратегијата ја прават заедно со Марота. Не е крив Марота што на овој му бега дисциплината од раце, и што нема никаква дисциплина на овој натпревар. Ако не беше крив Алегри за некои од минатите неуспеси, како минатиот натпревар, за ова полувреме го наоѓам директен виновник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom