Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
барем да освоевме триплете минатата сезона, сегаќе ме болеше...

Шо да не се изгуби кога имаш среден ред од Хернанес, Лемина кои треба да роварат се знај дека ти си единствената опасност нон стоп е удвоенКоја е улогата на Погба во тимот , се изгуби човекот ?
Го чува за ЛШ ама второво со Мората сигурно ќе ги видиме.[DOUBLEPOST=1443296771][/DOUBLEPOST]Јас ова ќе речам - Благодарение на Марота, Октомври е а ние уште експериментираме со формација.Во ситуација кога му гори под нозе и кога мора да победи Алегри зима го остава на клупа единствениот играч што ни игра нешто сезонава, Куадрадо. Погба е тотално изгубен сега кога нема кој да игра за него, без Маркисио немаме тотално никаква организираност на средина. Хернанес воопошто нема квалитети да игра на таа позиција.
4На која Арена оди Јуве?
Јас како што знам тренерот ги прај формациите, а Марота не е тренер на ЈувеЈас ова ќе речам - Благодарение на Марота, Октомври е а ние уште експериментираме со формација.

И сам знајш на шо мислев, Алегри вриска цело лето по треквартиста апсолутно цело лето а поради тој треквартиста кој го немаме моментално шалтаме низ формации ко ненормални. Али ајде ќе видиме.Јас како што знам тренерот ги прај формациите, а Марота не е тренер на Јуве
Дисциплината на играта на тимов е на НУЛА во натпреварот, а тоа е по вина на Алегри. Нема некоја стратегија, концепција, ништо. Бонучи и Киелини го имитираат Пирло, Заза 40 минути во офсајд помина, Евра си трчка како на пикник да е, а тоа е вина само на тренерот.
Го чува за ЛШ ама второво со Мората сигурно ќе ги видиме.[DOUBLEPOST=1443296771][/DOUBLEPOST]Јас ова ќе речам - Благодарение на Марота, Октомври е а ние уште експериментираме со формација.
Алегри не врискаше за треквартиста. На секое можно интервју изјавуваше дека трансфер стратегијата ја прават заедно со Марота. Не е крив Марота што на овој му бега дисциплината од раце, и што нема никаква дисциплина на овој натпревар. Ако не беше крив Алегри за некои од минатите неуспеси, како минатиот натпревар, за ова полувреме го наоѓам директен виновник.И сам знајш на шо мислев, Алегри вриска цело лето по треквартиста апсолутно цело лето а поради тој треквартиста кој го немаме моментално шалтаме низ формации ко ненормални. Али ајде ќе видиме.
Ај да го видиме второво.