Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како менувате програми на ова ? мене ми е на Арена 1 и неможам да сненам друг канал ,а кога ќе сменам не функционира ,не ги отвара другите арени..нека помогне некои (n)
Другар, ко ќе го пушташ стримот пушти го со VLC player, (можиш и со Winamp), отвори ја плејлистата и ќе ги видиш сите канали што се на располагање. Еден по еден можиш да ги менуваш на Next и Previous. Јувентус вечерва е на арена 4. Одма од ко ќе го пуштиш стримот отвори го каналот што сакаш да го гледаш оти ако менуваш после тоа ке ти ваѓа грешки.

Како менувате програми на ова ? мене ми е на Арена 1 и неможам да сненам друг канал ,а кога ќе сменам не функционира ,не ги отвара другите арени..нека помогне некои (n)
иди у плејлиста на програмот со кој го упалуваш

А многу цицат ова ?
Пошо слаб ми е нетот нешто.

Другар, ко ќе го пушташ стримот пушти го со VLC player, (можиш и со Winamp), отвори ја плејлистата и ќе ги видиш сите канали што се на располагање. Еден по еден можиш да ги менуваш на Next и Previous. Јувентус вечерва е на арена 4. Одма од ко ќе го пуштиш стримот отвори го каналот што сакаш да го гледаш оти ако менуваш после тоа ке ти ваѓа грешки.
Фала ти мн :D:)

А многу цицат ова ?
Пошо слаб ми е нетот нешто.

Е аман де, исто како да гледаш видео од Јутјуб :).

Одберете го саканиот канал, и не менувајте, инаку прави ерори програмчето

Топка у одбрана се РОГА напред, не се подава, па да се дешаваат вакви гомна.

Никаква организација во одбрана, нула.

Нека се враќа Марка побрзо пошо овие петливе на средина топка неможат да задржат.
Хернанес не игра ништо, Падион има повеќе пасови од него.

Која е улогата на Погба во тимот , се изгуби човекот ?

Переира сам, овој Роналдо Први ќе се прави.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom