Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Другарчето Квадраро колку пати има „паднато“ у дресот на Фиорентина и Интер?
Заза шо позиција игра и дали мисле дека резултатот е 3-0 оти ја на ПЕС само кога имам 3 гола предност правам „финти“.
И ова, Стураро .!.!
Друга забелешка сега за сега неам. Време само им треба на дечкиве за да станат бомбона за гледање.

Погба и Куадрадо треба да прекинат да играт за нив а не за тимот, толку себичење и индивидуални потези немам одамна видено, а да не почнувам дека имаше чист пенал за нив.

Уиграност ни фали и пола средина и еднаш да го видиме целиот тим ама ко шо тргнало до Јануари ќе го нема то.[DOUBLEPOST=1443037361][/DOUBLEPOST]Переира мене денес пак најарен ми е и најкреативен.

Барзаљи ненормално лош (n)

Погба и Куадрадо треба да прекинат да играт за нив а не за тимот, толку себичење и индивидуални потези немам одамна видено, а да не почнувам дека имаше чист пенал за нив.

Уиграност ни фали и пола средина и еднаш да го видиме целиот тим ама ко шо тргнало до Јануари ќе го нема то.

Баш за Погба и Квадрадо, цело време прават потег повеќе. Прво пробуваат нешто сами па после подаваат.

Деви нели ти реков да не го гледаш Јуве после операцијата... :-D

Деви нели ти реков да не го гледаш Јуве после операцијата... :-D
Имат 45мин од мене оти ќе му одам нив ќе му треба операција да му ебам уплшените да му ебам.

3-5-2 иде, чим Киел место Лихт влага, а и Дибала место Стураро.

3-5-2 со Дибала, Куадрадо и Сандро е ова чекав да го видам од летото ај да видиме.

е ова е друго, Е ОВА Е ДРУГО.

И аман нека прекинат 3 пати гла со гла се мават.

Шо идеја ? 10ката шутира од кај стигни.
Има некаква динамика на средината фали реализација.
Уште едно онакво полувреме и шут од дистанца ама од убај позиции и ќе паднат.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Шутој од дистанца

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

кој пенис само кај мене ли прави баферинг на секоја 10 секунди?
и што пенис е со ова телеком прогмрачето креирај листу и који курац како да гледам?

ЗнаеФ. Нека се е ебат у гз. Нервен слом доживеав.

Заслуживме да ни израмнат, 40 минути се влечкаат низ терен на 1-0 ќе играле. Ах Алегри, Алегри на лошо мириса сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom