Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Грџеви беа, праеше пресинг ко луд
Така изгледаше. Го удри адреналинот од ко го даде голот.
Ама засекој случај да почекаме на извештајот утре. Некако лошо одеше и на крајот, белки нема сјебано некоб мускул.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Приведен е Cuadrado сo милијaрдите нa Сити в'џеп :drk:

*Oвa е вистинскиoт Јувентус
Мoже дa се прoбa сo крилa вo срединaтa Sandro & Cuadrado[DOUBLEPOST=1442356134][/DOUBLEPOST]Судијaтa мнoгу не oштети

СРЦЕТО на ЈУВЕНТУС е повредно од милиоонто на Сити.

Браво за момците затнааа ного муцки вајвечер,со преокрет за нецело полувреме. Таа е таа игра со брзите крила 4-3-3 и ного поопасен ЈУВЕНТУС . Големо браво за БУФОН,едноставно класа е класа колко и години да има.

Поздрав и ФОРЦА ЈУВЕ!

Моџи јавно го пофали Алегри за денешната утакмица и нарече дека е доста паметен тренер.
Саки исто го пофали Јувентус.[DOUBLEPOST=1442360322][/DOUBLEPOST]
CO-mFXeUEAAResJ.png:large

aАууу стураро[DOUBLEPOST=1442361105][/DOUBLEPOST]Cuadrado vs Man City: 90 Mins 1 Shot 3 Crosses 3 Tackles 2 Interceptions 1 Clearance 1 Key Pass 1 Dribble PA%: 88%

Alvaro Morata vs Man City 90 Mins 1 Goal 3 Shots 4 Tackles 2 Key Passes 1 Dribble 1 Interception 1 Clearance PA%: 63%

No Juventus player has made more tackles (6) than Stefano Sturaro in the match today.

Paul Pogba vs Man City: 90 Minutes 1 Assist 5 Dribbles 4 Aerials Won 3 Tackles 2 Shots 2 Key Passes PA%: 78%

Така изгледаше. Го удри адреналинот од ко го даде голот.
Ама засекој случај да почекаме на извештајот утре. Некако лошо одеше и на крајот, белки нема сјебано некоб мускул.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Allegri: "Mandzukic took a knock but he's fine & I'm happy for his goal."

CO-e7M9WsAATvNF.jpg

CO-dfViWwAAv55Q.jpg

CO-e7cGWsAAiLpg.jpg

CO-e7aqXAAAL1jM.jpg

CO-YaiwXAAEgp4o.jpg

Arrigo Sacchi: “There was only one team on the pitch and that was #Juventus ”[DOUBLEPOST=1442361524][/DOUBLEPOST]Alvaro Morata's Champions League goals (19 apps) vs: Dortmund (2) Real Madrid (2) Barcelona Man City Schalke[DOUBLEPOST=1442362422][/DOUBLEPOST]
CO-oYoiVAAAJsOi.jpg

He ran straight up to us after he scored. You should have seen the passion on his face.

Последно уредено:
On the bright side задоволен сум од играта на Квадрадо пред се. Се гледа дека малку е ветрушка како што знаете да кажете овде, али добра ветрушка беше денеска и некни против Киево. Интересна позиција имаше на теренот искрено, не беше класично турнат на крило да игра. Помогна и во одбрана доста добро.

Стураро беше топло-ладно. Направи многу добри потези, но и многу лоши. Имаше две-три опасно изгубени топки за кои треба да оди да му заблагодари на најдобриот на теренот денеска, маестро Џиџи. Не знам човеков до кога ќе брани, али не е реално колку е агилен на на 37 и кусур години.

Сега бидна што бидна, се океј победивме во ЛШ тешко гостување, али не чека побитна работа. Борба за Скудетото во Серија А, Скудето од кое во првите три кола рапидно се оддалечивме. Алегри мора и за во Серија А да извади кец од раковот и да изнајде решение како да освојуваме три бода, особено против тимови како Киево, Удинезе, па и нашиот иден противник Џенова.

Секоја чест, со два потега ги решивме. Изненаден искрено од денешниот Јуве, во секој случај ова и требаше после 3-те ужасни утакмици. Жарот малце да се внеси.

Џиџи... :cuc:

Со здравје да си ги трошиш парите.
Фала брат, ама искрено ич не ми е мака бидејќи паднав само на Јуве.

3a3LI2NZ.jpeg

Стураро колку беше добар во одбрана, толку беше и катастрофа во нападот... знам ќе речите дека е Гатузо тип на играч, ама барем кога ќе одземе топка веднаш нека ја дава, нека не го повлекува он нападот...

Џиџи.... секој збор е излишан за човеков. Сум го гледал Дида, Касиљас, Цезар итн... ама на сите со тек на време им паѓала формата, али овој начука 38 години и види го како брани маме му ебам :cuc:. Од колку говна не има извадено низ годините, човекот може слободно после пензионирањето во комунална хигиена да работи :icon_mrgr:

Не сум спомнал, ама 5 годишниве деца кај мене пред маало кога играат фудбал, и кога ќе одбранат некоја топка одма се поистоветуваат со Буфон... Каков Ноер, Де Геа и Куртоа какви бакрачи, и 5 годишно дете знае кој е кој меѓу стативите :kezec:

Чекам гифови со Алегри и Квадрадо :icon_mrgr:

Ја видов денес уште еднаш двојнава одбрана на Буфон, и мене уопште не ме чуди тоа. Италија отсекогаш имала класа голмани, многу квалитетни не можеле да дојдат до израз пошо имало уште подобри од нив.

Фала брат, ама искрено ич не ми е мака бидејќи паднав само на Јуве.
Не мислев ништо лошо со тоа што ти реков, само ова нека биде памет за друг пат да не играш против својот тим :) Среќна околност е што немаш уплатено висока сума, така да сметај си како да си изгубил едно макијато :). Јас, последниве 3 години воопшто не го имам пишано на ливче Јувентус, и не планирам да го пишам.

Не мислев ништо лошо со тоа што ти реков, само ова нека биде памет за друг пат да не играш против својот тим :) Среќна околност е што немаш уплатено висока сума, така да сметај си како да си изгубил едно макијато :). Јас, последниве 3 години воопшто не го имам пишано на ливче Јувентус, и не планирам да го пишам.
Ма победиле или не,го ремпам секоја недела бе! :D Прваци ќе бидиме или што :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom