Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па реално не е до индивидуалци проблемо денес. Играат како цело лето англиско првенство да гледале.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Може нема да се сложите со мене ,но Дибала според мене ќе биде вториот Џовинко ....
Се надевам ќе ме демантира (n)
Нека им е честита победата на Киево ,тешко гол да дадат со ваква игра

Последно уредено:
Добро бе, овој Алегри нормален е онака? Ама озбилно прашувам, дали е нормален? Знам дека Погба не знаеше да оди првите два меча, али ако од него се очекува да биде ЛИДЕР на теренот не може да биде на клупа во натпревар каде што тимот нема сеуште победа во сезоната.

Целосно тимот е очај, едвај ги гледам. Каде е жарот бе, каде е борбата се да ви ебам, КАДЕ Е?

Во два ипол натпревари една мочана шанса немаме створено. Па тоа е срамно бе, нас од кајгана да не соберат ќе може да склопиме пет паса до голот. Не бе не можам да се помирам дека до толку тимот сезонава го сведоа на ова ужасно ниво. Едноставно не можам се да им ебам.

Нема што да се додава, реакцијата на публиката кажува се, со нивните негодувања со главите... мислам дека проблемот е психички, дел од нив се научени дека без проблем ги добиваат ваквите екипи, дел од нив до вчера играле во Палермо, Џенова и Сасуоло итн... и немаат многу искуство што значи да се игра за Јувентус... Еве сега се покажаа колку се неспремни кога ќе треба да бркаат негатива

Стураро, Касерес со Погба и Лихт(Квардадо) што е мпжно побрзо... За трета измена е меѓу Мората и Переира

Срамота е тоа што го прави овој тим и овој тренер во првите три кола од шампионатот.

Само толку имам да кажам.

Класичен случај на неуиграност и барање идентитет на нов тим... Само може да се надеваме побрзо да се случи тоа. И веќе не смее во Серија А калкулации со составот без разлика кој е противник.
Мора уште малку трпение... ама само уште малку.

Дојдовме до тоа да се радуваме на нерешено си Киево од искрено сомнителен пенал...
Поише делуеше дека е пенал, наседна овој од Киево.

Кaсерес Стурaрo Переирa дечки зa резерви ве бивa зa ништo другo...

FORZA JUVENTUS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom