Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ми се верува дека имаме таков идиотски старт во ваква мртва Серија А.

А кога работите се лоши, често одат и на полошо. Ништо чудно такво нешто да не снајде.

Уште едно нешто заборавив сега кога ја гледам пак утакмицата. Не ми се бендиса ама ич кога Погба почна да се дери по соиграчите пособено по Дибала се раздеи 2 пари а пак тој беше 2 пати подобар од него. Треба некој поискусен да донесат. Барем снајдер ако веќе панично купуваат да го заќути Погба коќе почни да се дери.

Еднаш или два пати со Лео нешто си дофрлија исто.

Кога спомена веќе Деви и јас да си кажам од што друго сум незадоволен.

Играчите на теренот пред се Погба се утепаа од муабет со Рицоли и во многу наврати протестираа на судиски одлуки без да обрнат внимание на играта и да се фокусираат на истата. Особено кога Погба доби жолт картон во првото полувреме и судијата уредно го повика 5 пати до него за да му го покаже жолтиот, ѕвездата од 100 милиони не се ни заврте па мораше Бонучи да го вика до таму за да му го покажат картонот. Толку ме нервираат такви потези што косата ми се крева онака до даска.

Алегри треба и на тој аспект да поработи малку, да им каже на играчите да се занимаваат повеќе со фудбалот, а помалку со одлуките на судиите. Имаше многу непотребни протести и од Бонучи, како и пак од Погба и Евра кога овој вториот повеќе од заслужено беше исклучен.

Уште едно нешто заборавив сега кога ја гледам пак утакмицата. Не ми се бендиса ама ич кога Погба почна да се дери по соиграчите пособено по Дибала се раздеи 2 пари а пак тој беше 2 пати подобар од него. Треба некој поискусен да донесат. Барем снајдер ако веќе панично купуваат да го заќути Погба коќе почни да се дери.

Еднаш или два пати со Лео нешто си дофрлија исто.
Буфон и го покажа местото во еден момент од мечот ако се сеќаваш заради неговите глупости ке примивиме гол, премногу лесно ја изгуби топката, Погба преставува голем проблем ако продолжува вака, и управата е крива овде и даде премногу важност прво, второ и даде голема задача на играч кои уште не е зрел не е зрел не само како играч
тука и како карактер. 23 години сепак многу млад да го носиш целиот товар на играта во еден тим како Јувентус

Марио Лимана пристигнал на лекарски прегледи во Jувентус! Мало освежување :D

Остануваат само на Lemina или се очекува да пристигне некој друг ? Имаме голема потреба од креативец во тимот :unsure:

Шо играч е овој Лемина? Некој шо го има гледано во француско по можност, а не на youtube :)

Шо играч е овој Лемина? Некој шо го има гледано во француско по можност, а не на youtube :)
На пријателската детево не му даде да диши на Погба! Па ќе видиме сега. :D

На пријателската со нас ни ја гушеше средината пособено Погба. Лани доби голема минутажа, Баџо вчера пред мечот со Рома рече дека ќе бил фудбалер од врвен квалитет али сите знајме колку е лесно да не испадни така. Можи да игра секаде на средина, дефанзивно е одличен, силен фудбалер и доста висок во градбата потсеќа на Погба. французите имаат доста надеж во него.

Др вчера ненормално мн се осеќае отсуството на Маркизио.

Незнам дали Паратичи го следел подолго време овој Лемина, но ако се ориентираат само после еден неважен пријателски натпревар, тогаш стварно се заебале.... заеби Баџо и компанија што викаат за играчов, ако не го скаутирале доволно Лемина, и вадат проценка после само еден одигран меч против нас, тогаш тури му пепел...

Колку го плативме овој?

П.С. Ни ојде Де Чеље во Марсеј :(

Незнам дали Паратичи го следел подолго време овој Лемина, но ако се ориентираат само после еден неважен пријателски натпревар, тогаш стварно се заебале.... заеби Баџо и компанија што викаат за играчов, ако не го скаутирале доволно Лемина, и вадат проценка после само еден одигран меч против нас, тогаш тури му пепел...

Колку го плативме овој?

Мислам дека не е само поради јако што изигра на пријателската! Тоа е само мотив + да го видиме во црно-бел дрес! :D

Колку го плативме овој?

1.5 милиони, + десетина ако го сакаат да го откупат стварно.

Значи, сигурно после пријателската бил следен Лемина уште, па се одлучиле да го купат, а и денеска не е некој проблем, со интернетов, да се добие едно мислење за каков играч станува збор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom