Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите ! После долга пауза решив да се активирам на форумов ,последен пат активен 2010 :pos:. Околу денешната игра и онаа од минатата недела да искоментирам ,едно е јасно Јувентус има многу нови играчи и повредени клучни играчи ,а и тешко е 5та година веќе тимот да е во топ форма.Денес изезе Алегри со сосема погрешна тактита и со погрешни луѓе на дел од позициите,сите ја осетивме разликата во игра после 75 та минута.Да не должам многу, според мене следното коло треба да видиме еден јак ,доминантен на теренот,шампионски Јувентус,последните 10 минути како да им беа лекција и почнаа да играат.

ПС Дали има некои од форумов дечки што се упатени како се одвиваат последниве денови од трансвер пазарот ? и дали Јувентус има намера да донесе некого последниве 2 дена ? Фала однапред :)

Здраво на сите ! После долга пауза решив да се активирам на форумов ,последен пат активен 2010 :pos:. Околу денешната игра и онаа од минатата недела да искоментирам ,едно е јасно Јувентус има многу нови играчи и повредени клучни играчи ,а и тешко е 5та година веќе тимот да е во топ форма.Денес изезе Алегри со сосема погрешна тактита и со погрешни луѓе на дел од позициите,сите ја осетивме разликата во игра после 75 та минута.Да не должам многу, според мене следното коло треба да видиме еден јак ,доминантен на теренот,шампионски Јувентус,последните 10 минути како да им беа лекција и почнаа да играат.

ПС Дали има некои од форумов дечки што се упатени како се одвиваат последниве денови од трансвер пазарот ? и дали Јувентус има намера да донесе некого последниве 2 дена ? Фала однапред :)
Моментално сме многу блиску до Хернанес,
Ламине е во Торино и ќе потпиши утре највеорјатно

Ламела ни беше опција едно време.

Наводно сакаме АМ и CM да донесиме. :)

Не ни го давале на позајмица, само чист трансфер или обврзан откуп.

Си се активирал во погрешен момент

А што бидна со Витсел? Гледам сега и Милан се умешале.

А што бидна со Витсел? Гледам сега и Милан се умешале.
Барале позајмица со обврзан откуп тоа е последното а веќе се ден два во преговори ако не се лажам.[DOUBLEPOST=1440971076][/DOUBLEPOST]Mancini: "Hernanes? I have not heard about Juventus. He is important for us and will stay."

Последно уредено:
Со Хернанес џам ќе свиткаме, а? ....нормално кога пазариме 30-годишен бразилец од мртов клуб:jajce:

Дај нека заврши побрзо фамозново калчомеркато пизду матер :facepalm:

Барале позајмица со обврзан откуп тоа е последното а веќе се ден два во преговори ако не се лажам.[DOUBLEPOST=1440971076][/DOUBLEPOST]Mancini: "Hernanes? I have not heard about Juventus. He is important for us and will stay."
После Draxler некако се наопаку иде (n)

За Аргентина игра баш во средина и добро се снаоѓа редовно добива повици да игра за репрезентација.Таму поред Пасторе,Ди Марија и компанија тешко дека ќе заигра ко треквартиста или крило.
Така да да земевме добар АМ мислам дека без проблем ќе можеше да игра и во средина која ќе добиеше на креативност со него.
Никад не играл Переира у средина, 2-3 утакмици има изиграно за репрезентација и тоа летово на Копа влегувајќи како стартер.

Ve citam i se cudam kako moze pogba ili mandzukic da se krivi za porazot koga cel tim ama bukvalno cel bese katastrofa. Sredinata nikako ne funkcionirase ni vo napat ni vo odbrana i kako sakate mandzukic da vleze vo sansa i golovi da ne primame koga srednjacive ni kreiraa ni rusea igra neznam kako vaka ke izlezeme na kraj ovaa sezona bez asalen kreativec na sredinata igrac sto moze da zadrzi topka i da razgleda koj kade e....momentalno poslaba sredina imame od carpi...luka marone...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Мн се осеќа отсуството на Маркизио. Ете од утре белким ќе можи да ротира со Ламине.[DOUBLEPOST=1440975236][/DOUBLEPOST]Алегри после натпреварот призна дека сме имале тотален договор со Дракслер и Шалке ама дека во последен момент се повлекле.
А Марота пред натпреварот изјави дека понуда не била никогаш пратена и дека очекувале таков одговор.

Дајте му на чоекот бре треквартиста, одличен беше лани со неговата формација и тактика нека си фура на рает.

Последно уредено:

Хернанес е исто еден од најдобрите играчи на неговата позиција. :kafence:

Со Хернанес џам ќе свиткаме, а? ....нормално кога пазариме 30-годишен бразилец од мртов клуб:jajce:

Дај нека заврши побрзо фамозново калчомеркато пизду матер :facepalm:

Хернанес моментално е боље од сите на средината на Јувентус, ако веќе прајме искрен муабет.

Едит: Ајде лани за Переира покрај Видал, Маркизио, Погба, Пирло немаше место за него , ама и оваа година покрај Стураро, Падоин и пак да нема место за прва? Мене ми е јасно дека неможе да игра ЦМ или ДМ, но има измени у состав ебаго, нека направи со АМ да играме.

Ја би типувал следната место Лихт да игра Квадрадо ако се игра 3-5-2.

Ех сега да беше Конте ке не оправеше со 3-5-2 , вака Алегри не му лежи оваа формација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom